Методи Андреев: Целта на Борисов не е да спасява държавата, а да се реабилитира

8880
Методи Андреев: Целта на Борисов не е да спасява държавата, а да се реабилитира
Снимка: БГНЕС

Проблемът в момента е, че ГЕРБ има тежко минало, че превърнаха държавата в корупционна коака. За да има помирение, трябва да има покаяние. Някой от ГЕРБ трябва да признае грешките от миналото, да поеме вината. Факт е, че 12-годишното деструктивно влияние на ГЕРБ доведе държавата до сегашния момент да я караме на автопилот. Някои от действията на ПП и ДБ също засилиха това усещане. Затова сега двете страни трябва да направят стъпка в правилната посока. ГЕРБ да се покае. Бойко Борисов оня ден беше изключително нагъл, като каза, че ако не се направи редовно правителство, ГЕРБ няма да гласува бюджета. Той е готов, ако не бъде реабилитиран в някаква коалиция, да ликвидира държавата, защото без бюджет, държавата ще изпадне в много тежка ситуация. Този коментира направи Методи Андреев в ефира на Нова телевизия.

"Вярвам, че все пак има шанс разумът да надделее и в 12 часа да не чуем категорично "Не" от страна на ПП. Вярвам, че разумът ще дойде от ДБ и Христо Иванов", каза от своя страна журналистът Валентина Войкова.

Методи Андреев: Управляващи трябва да се научат бързо да обезвреждат мините, заложени от ГЕРБ

Мините, заложени при управлението на ГЕРБ, започват бавно да гърмят. Новите управляващи трябва бързо да се научат да ги обезвреждат. То...

"Доста детинско и истерично през седмицата Кирил Петков и асен Василев казаха не на коалиция с ГЕРБ, но все пак казаха, че ще преговарят с всички партии. От друга страна Кирил Петков намекна едва ли не, че изборите не са честни. Това беше абсолятно емоционална реакция, защото те са втори. На тях им трябваше психологическо време, за да приемат факта, че са втори, тъй като те бяха абсолютно убедени преди изборите, че ще победят ГЕРБ. Да, но това не се случи", аргументира се тя.

"Една мотика не трябва да се настъпва два пъти, защото иначе е глупост. Крайно време е някои хора да разберат, че политиката е изкуство", коментира пиар експертът Георги Куртев.

"Мнозинството в парламента е очевидно. Ако не искаме държавата да продължава на автопилот и на едни следващи избори Възраждане да стане втора политическа сила, е крайно време да се действа политически", посочи той.

По думите му избирателите много ясно са показали какво трябва да се направи. "Не можем да се крием зад предизборните обещания, защото те не градят бъдещето. Крайно време е някои хора да се научат, че политиката е изкуство", заяви Куртев.

Възможна ли е подкрепа от ДСБ за кабинет, предложен от ГЕРБ?

В петък коалицията "Продължаваме промяната" - "Демократична България" ще обявят общите си действия. Вчера "Продължаваме промяната" взех...

Харалан Александров смята, че днес Бойко Борисов ще получи „Не“ като отговор за бъдеще управление с коалицията ПП-ДБ. „Тази групичка, като визирам повече ПП, живее в една илюзия. За тях единственото логично действие е да саботират и след това ще кажат „Подкрепете ни“, обясни Александров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Сериозен ръст на пътуванията на българите в чужбина през март

Проверяваме онлайн къде гласуваме на 9 юни

Магистрати, полицаи, адвокати: Преди 2 години ГДБОП е дала в прокуратурата имена от групата на Нотариуса

Вход свободен в Националния военноисторически музей по случай 6 май

Промените в Закона за хазарта: Защо сега и кой всъщност печели?

Обучителният център на BILLA в София отваря врати за посетители

Съдилищата не искат да гледат дела срещу кадруването в държавните фирми

Укрепват подпорната стената, която рухна на АМ "Струма" (СНИМКИ)

Теглят номерата на машините за удостоверяване на вота 2 в 1

Прогноза за времето - 29 април 2024 г. (понеделник)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com