МС създава Национален съвет по демографска политика

13542
МС създава Национален съвет по демографска политика
Снимка: Actualno.com/Борислава Георгиева

Редовното заседание на Министерски съвет ще се проведе на 29 май от 10 ч..

Министрите ще решават за проект на постановление за създаване на Национален съвет по демографска политика към Министерския съвет; проект на решение за приемане на консолидиран годишен доклад за вътрешния контрол в публичния сектор в България за периода 1 януари – 31 декември 2013 г.

Очаква се да се вземе решение и по проект на постановление за изменение и допълнение на методологията за определяне на финансови корекции, които се прилагат спрямо разходите, свързани с изпълнението на оперативните програми, съфинансирани от структурните инструменти на Европейския съюз, на Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони и Европейския фонд за рибарство, приета с постановление №134 на Министерския съвет от 2010 г., предаде БГНЕС.

Министрите ще решават и за признаване на сдружение "Асоциация на родители на деца с епилепсия" за представителна организация на национално равнище в Националния съвет за интеграция на хората с увреждания.

Ще бъде приет доклад във връзка с отчет за дейността на Агенцията за държавна финансова инспекция през 2013 г. Министерският съвет ще разгледа и проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи за 2014 г., както и проект на постановление за одобряване на допълнителен трансфер за бюджета на Държавното обществено осигуряване за 2014 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com