Музикалното турне срещу хепатита продължава

9858
Музикалното турне срещу хепатита продължава

Още благотворителни инициативи организират от Фондация „Христо Гешов“. Музикалното турне срещу хепатита даде старта си в Луковит през януари, премина през Стара Загора и Червен бряг.

На 26.04.2014 година родни български звезди подкрепили кампанията срещу хепатита под наслов „Хепатитът до мен“ ще пеят благотворително в Габрово, а веднага след това на 7.05.2014 година ще се състои и в гр. Плевен.

Фондация "Христо Гешов" с благотворителна вечер в помощ на кампанията

Благотворителна вечер в Червен бряг, в подкрепа на борбата с хепатита, организират от Фондация „Христо Гешов“ и Ресторант &...

На сцената ще се качат отново едни от най – обичаните български звезди  - Софи Бард, Джулия, Стефан Илчев, Йоана Драгнева, Теди Кацарова, Стефка Берова, Орлин Горанов, Дует Шик, Тодор Георгиев, Стефани Борисова и още много други.

Гости на събитието ще бъдат и младежите от Сдружение „Св. Георги Победоносец” – Луковит, които ще представят етюда „Вестникар ли“.

„Подготвили сме още много изненади не само на габровци, но и на плевенчани. Вярваме, че с тези концерти доставяме едни незабравими мигове на много хора, които стават част от нас, и се превръщат в посланници на доброто и истинското.“ Каза Христо Гешов.

С всички събрани средстава от благотворителните инициативи и концерти от Фондация „Христо Гешов“ ще закупят скринингови тестове за хепатит Б и Ц , с които ще изследват българското население в различни краища на страната ни.

Фондация „Хепатитът до мен“ с трети благотворителен концерт

Фондация „Христо Гешов“, която се занимава с борба и превенция с хепатита, организира трети благотворителен концерт. Нейн о...

„Много скоро ще обявим и първите градове и дати в които ще изследваме гражданите за коварния вирус. От сега мога да кажа, че по покана на много общини вече имаме и дати за акциите ни на морето. Градовете, които ще посетим са общо седем – Варна, Бургас, Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Приморско и Царево. В тези градове освен безплатни изследвания ние ще подарим и по един незабравим концерт на гражданите и гостите на града отишли да си починат на морето . “ допълни Гешов.

Акциите на морето ще продължат почти месец, а скрининговите акции ще продължат докато времето позволява, издадоха от организацията на болният от хепатит Б Христо Гешов.

Христо Гешов стана известен с това, че излезе срещу здравното министерство и здравната каса в края на миналата година. Той настоява все още за повече права на болните от хронични хепатити. Фондация „Христо Гешов“ освен с превенция срещу хепатита помага и на хора носители на вируса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Добри новини за храните на борсите
Добри новини за храните на борсите

И през тази седмица има спад в цените на основни хранителни стоки и на плодовете и зеленчуците на борсите в страната, показват данните в седмичния...