На пазар за знания или как шопингът да ни излиза на плюс

2657
На пазар за знания или как шопингът да ни излиза на плюс
Снимка: Lidl

Шопинг. Това сложно съставно и многофазно нарицателно, което неизбежно ни вълнува. И макар този, а и следващите месец-два, да са традиционно по-обрани откъм пазаруване и инвестиции в нови придобивки, няма как изцяло да го избегнем, именно заради набавянето на най-необходимото.  

Шопингът е не просто пазар, не само начин да си купим това от което имаме нужда, а за някои и неща, от които не се нуждаят, но и цяло изживяване, което ако се прави правилно, се очаква да създава положителни емоции и да предизвиква удовлетворение.  

Как да сме на плюс и през празничния януари

Изпратихме старата година, похапнахме добре покрай коледните празници, и ето че месец януари отново е тук и предлага нова порция от съб...

Да харчиш безсмислено и с “широки пръсти”, както казват, не е най-разумният подход и вече все повече хора говорят за бюджетиране и правилно разпределение на финансите. Виждаме тренда дори в социалните медии и колкото и да е странно за мнозина, даже в TikTok можете да попаднете на видеа на тема финанси или организиране на средствата за дома. И ако ги съчетаете с видеата за подготовка на седмичното меню и заготовки, е напълно възможно да се превърнете в господар на своя дом.  

Не за всички обаче подготовката и разпределението на бюджета са розов клип от няколко секунди на чийто фон звучи модерно хитово парче. Тогава идва моментът, в който е добре да можем да размислим правилно и да заложим на важни инструменти, които да ни помогнат да съставим правилно семейния бюджет, пък дори и само в перото за хранителни разходи. Повярвайте, и това не е лесно понякога.  Хубавото е, че можем да разчитаме на технологиите и на многото инструменти, които ни позволяват да си правим списъци с нужните хранителни или нехранителни продукти и ни помагат да следим какво намалява в хладилника. Освен това за нас са достъпни и безброй рецепти онлайн, които да ни дават ценни идеи какво и как да приготвим. Но какво, ако всичко това е на едно място. Lidl Plus, мобилното приложение на Lidl, дава възможност на своите потребители да се радват на редица удобни функции, които правят деня една идея по-малко напрегнат и винаги ги извеждат на плюс. Нови рецепти за различни вкусове и различни хранителни режими, едно място, на което да видиш всички актуални брошури, да съхраняваш своите онлайн касови бонове, за да следиш какво и как си похарчил, както и разнообразни оферти, които да те изненадат с вкусни предложения на специални цени. Всичко това е събрано на едно място, заедно с лоялна карта разбира се, която може да се използва във всеки магазин на веригата.  

И ако всичкото това знание не е достатъчно, всъщност Lidl Plus предлага още една интересна функционалност. Това са специалните оферти от партньорите на приложението, които дават на всеки потребител невероятни намаления за различни услуги или продукти. А в месеците, когато още е студено и температурите са плашещо отрицателни, какво по-добро от офертата на новия партньор в Lidl Plus, езикова школа Интелект, които предлагат 20% намаление на различни курсове по английски език до края на януари, както за начинаещите, така и за онези, които искат да развият и надградят своите граматични познания. Приложението дава отстъпка и за кандидат-студентите с подготовка за IELTS, както и подготовка за матура по английски.  

Да пазаруваш и да си на плюс е не винаги възможно, но когато съчетаваш полезното с приятното разбираш, че новите знания са само на един клик разстояние. Знание, което разкрива нови хоризонти и ни помага да ставаме все по-добри.

Lidl се включва в световната кампания Veganuary

Lidl се включва в световната кампания Veganuary, която вдъхновява да се въздържаме от употребата на животински храни през първия месец ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com