Нови 60 продукта с до 50 % отстъпка през юли в Lidl

8062
Нови 60 продукта с до 50 % отстъпка през юли в Lidl
Снимка: Lidl

От 4 до 31 юли Lidl предлага над 60 продукта, намалени с до 50%. По този начин клиентите на веригата могат да се възползват от разнообразие на висококачествени стоки на достъпни цени. За още по-голямо улеснение на потребителите, всяка седмица в рамките на месеца, веригата ще представя специална селекция от намалените артикули в своята брошура, достъпна и в приложението Lidl Plus.

От днес в магазините клиентите могат да избират между разнообразни продукти за хигиената у дома, сред които препарат за премахване на петна Vanish с 33% по-ниска цена, Finish Таблетки за съдомиялна 26 бр. с намаление от 21%., както и био универсални разградими мокри кърпи с цели 51% намаление. С различни вкусове сурови барчета с 26% намаление клиентите могат да се заредят с енергия бързо и вкусно. За прохладните летни вечери Lidl предлага бяло вино “Бардолино Киарето” с -20%, сироп вишна „Амарена“ или от бъз и лимон с 31% по-ниска цена, които могат да поднесат с пуешки шницел без кожа, намален с 10%, или любимата на мнозина лазаня, сега с 13% намаление. Собствената марка бира Perlenbacher също е с нова по-ниска цена, като може да се комбинира добре с калифорнийски бадем, който е с 22% отстъпка. За всеки, който иска да си похапне нещо хрупкаво, веригата предлага -50% на царевичен чипс в различни видове.

200 000 лева дарява Лидл България на граждански организации по програмата „Ти и Lidl за по-добър живот“

200 000 лева е събраният фонд в петото издание на инициативата „Ти и Lidl за по-добър живот“, с което общата сума в полза н...

В края на миналата седмица компанията вече обяви намаление на цените с 20% на още 50 продукта - 38 вида хляб и 12 вида брашно. Мярката е в резултат на очакваното законодателно изменение с новата ДДС ставка от 0% за тези стоки. Продуктите са обозначени и видими на място в магазина, а голяма част от тях присъстват и в седмичната брошура чрез познатата на клиентите „Lidl цена“. Тя обединява изгодни предложения с намалени или много конкурентни спрямо пазара цени, от които клиентите на веригата могат да се възползват в рамките на кампанията.

Lidl въведе „Lidl цена“ през 2021 г. като продължение на предприетите от компанията стъпки още в началото на пандемията, с цел да даде възможност на клиентите си да планират и оптимизират бюджетите си за пазаруване в тези предизвикателни за всички времена. Всяка седмица Lidl представя специална селекция с намаления в своята брошура, достъпна и в приложението Lidl Plus, за още по-голямо улеснение на потребителите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com