Новите модели на Samsung лесно достъпни в А1 и a1.bg

4267
Новите модели на Samsung лесно достъпни в А1 и a1.bg
Снимка: A1

Всички обичаме технологичните подаръци, особено ако те включват някои от най-новите модели смартфони. Макар повечето празници да отминаха, моментът винаги е подходящ да зарадваме себе си или някой близък с модерен телефон.

Новата серия Samsung Galaxy S23 идва с горещи оферти в магазините и на сайта на A1. Устройствата могат да бъдат закупени от телекома в комплект с 25W оригинално зарядно с мобилен план на достъпни цени. И трите модела на Samsung притежават впечатляващи характеристики и се предлагат в нестандартните цветове мистично черно, горско зелено, нежна лавандула и естествен памук. Всеки от тях може да се похвали с издръжлива батерия, мощен процесор и стилен дизайн и да отговори на разнообразните нужди на своя притежател.

Първият модел от серията е класическият Samsung Galaxy S23 с 6,1-инчов Dynamic AMOLED дисплей и Full HD резолюция. Този модел е не само компактен и удобен за носене в джоба, но и не отстъпва на останалите по технически характеристики. Той се поддържа от най-новия Snapdragon 8 Gen 2 процесор, който предлага висока производителност и неповторимо потребителско изживяване. Моделът разполага с тройна основна камера за епични снимки дори при слаба светлина, а батерията е с капацитет от 3900mAh, което е с 200mAh повече от предходния модел Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S23+ идва в по-големи размери с динамичния AMOLED дисплей от 6,6 инча (16,76 см.) и същия мощен процесор Snapdragon 8 Gen 2. Този модел е за любителите на по-големите екрани, като филмовите фенове и геймърите. С тройната основна камера - 50 MP, 12 MP и 10 MP и 12 MP селфи камера, ценителите на красиви гледки ще могат да запечатат всеки изживян момент. Освен това смартфонът идва с удължен живот на батерията, която има капацитет от 4700 mAh.

Флагманът от серията е Samsung Galaxy S23 Ultra, който може да се похвали с най-голям набор от функции и иновативни технологии. Той идва с масивен 6,8-инчов дисплей с впечатляваща QHD+ резолюция, която осигурява ясна и цветна картина. Системата, по която работи камерата на този модел предлага настройка с четири сензора - 200 MP, 12 MP, 10 MP и 10 MP. Устройството е чудесно за детайлни снимки с до 100 пъти хибридно увеличение и има стабилен автофокус на снимки и видео, предлагайки разнообразни възможности за фотография както от професионалисти, така и от аматьори. Освен това телефонът предлага бързо зареждане и издръжлива 5 000 mAh батерия.

Всички меломани също ще се зарадват да разберат, че с моделите от серията могат да слушат до 99 часа музика само с едно зареждане.

Смартфоните от серията Galaxy S23 са чудесен технологичен аксесоар и помощник. С план Unlimited Ultra от А1, всяко от трите устройства може да бъде закупено на изплащане или в брой в магазините на телекома или в сайта на А1.bg в комплект с 25W оригинално зарядно устройство. За феновете на компактните устройства Galaxy S23 е на цена от 56,98 лева на месец или 1159,99 лева в брой. Любителите на по-големите дисплеи могат да закупят Galaxy S23+ за 75,98 лева на месец или 1549,99 лева в брой. А за максималистите флагманът Galaxy S23 Ultra може да бъде закупен с план от А1 срещу 103,98 лева на месец и 2099,99 лева в брой.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com