Ново в Lidl: супер вкусни специалитети в немски стил

1275
Ново в Lidl: супер вкусни специалитети в немски стил
Снимка: Envato

Изминаха точно 30 дни, откакто приключи един от най-известните и вкусни фестивали в света Октоберфест. Няма как, когато се сетите за това толкова емблематично събитие, в съзнанието ви да не изникне пивката бира и онези толкова вкусни и ароматно изпечени наденички, които всяка година се консумират в наистина огромни количества. Като цяло в немската кулинария, главните основоположници са превъзходните месни деликатеси и въобще не е случайно това, че по време на този триседмичен празник бирата (която впрочем е специално произведена само за фестивала) и грил вкусотийките се допълват толкова добре. 

Сега имате възможност да пренесете вкуса от Октоберфест у дома със супер вкусните специалитети в немски стил, предложени от Lidl. За всички любители на тази кулинария, веригата предлага над 30 различни предложения, които до края на тази седмица може да откриете във всичките нейни 120 магазина в цялата страна.

Ако искате през следващите дни да разпалите барбекюто и да приготвите някоя цър-пър вкусотийка за вас и вашите близки хора, то може да започнете с олденбурската наденица, която до 22 октомври може да откриете в Lidl на цена 5,99 лв. за 240 гр. опаковка. Тя е северногермански специалитет, в който присъства обилно количество свинско месо, комбинирано с ароматна пропорция от лук и подправки. За да се насладите максимално на това предложение, към него може да добавите и малка порция кейл (къдраво зеле), което според почитателите на тази наденица е една супер добра комбинация.

Друго предложение, с което наистина ще пренесете Октоберфест у дома, е емблематичната наденичка - братвурст. В нейната рецепта присъстват главно телешко, свинско или говеждо месо, а за да ѝ се насладите в пълния ѝ блясък задължително трябва да я приготвите на грил или тиган. Именно такова предложение ще откриете и в Lidl, като вариантите са два - класически братвурст или такъв с пълнеж от сирене на цена 7,49 лв. за 450 гр. опаковка или 4,99 лв. за 300 гр. опаковка с вкус на къри. Даваме гаранция, че който и избор да направите със сигурност ще се пренесете в далечен Мюнхен и ще усетите вкусното настроение на този празник.

Ако пък искате да заложите на по-класически вариант, но все пак да опитате нещо по-различно с немски характер, то тогава на барбекюто може да изпечете няколко ароматни деликатесни наденички. Тях ще ги откриете в голяма опаковка от 650 гр. на цена 8,49 лв. Също така, сериозно впечатление от брошурата на веригата прави и свинският джолан с кост и кожа, който се предлага в опаковка от 500 гр. на цена 9,99 лв. Със сигурност към всички тези вкусотийки може да вземете и шест бутилки от наградената със златен медал жива бира Perlenbacher с 5,5% алкохол на цена 9,99 лв., които просто ще се допълнят по най-добрия и пивък начин.

Тези и много други нови предложения в немски стил може първо да разгледате в брошурата на веригата, а след това и да ги откриете до края на тази седмица във всичките нейни 120 магазина в цялата страна. Пожелаваме ви много вкусни, пивки и споделени моменти с Lidl!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com