Ограничения на движението в центъра заради Левски - ЦСКА

14575
Ограничения на движението в центъра заради Левски - ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Засилени мерки за сигурност са предвидени днес заради вечното дерби Левски – ЦСКА този следобед, което започва в 16:00 часа.

Посетителите на спортната среща ще бъдат проверени два пъти – непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и вещи, в това число и чадъри.

Заради мача се забранява престоят и паркирането по алеите около Национален стадион "Васил Левски". Между 14 и 18 ч. няма да може да се паркира на моста пред стадиона, на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски", от страната на градинката при паметника на Съветската армия.

При необходимост от 15:00 часа до приключването на мача е възможно да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по ул. "Ген. Гурко" и булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви", "Черни връх" и "Драган Цанков".

До приключване на футболната среща се променя частично маршрутът на автобусна линия № 75 – той се скъсява до Военна академия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com