Остават две седмици от играта на Lidl за нов грил и купон за 200 лв.

3186
Остават две седмици от играта на Lidl за нов грил и купон за 200 лв.
Снимка: Lidl

Lidl продължава да радва всички свои клиенти, които пазаруват с приложението Lidl Plus. Всяка покупка за поне 30 лв., маркирана в мобилното приложение, може да зарадва 100 късметлии в рамките на кампанията през юни със страхотен нов грил и купони на стойност 200 лв, за още повече вкусни грил преживявания с компанията.

Регистрацията в играта става бързо и лесно, като при покупка приложението трябва да се маркира на каса, а след това да се потвърди участие с натискането на един бутон. Потребителите нямат ограничение във вида на закупените продукти, а колкото повече участия регистрират, толкова по-голям е шансът да спечелят атрактивната лятна награда.

Победителите се теглят всеки понеделник, като последното теглене ще се бъде на 4 юли и в него ще бъдат включени всички регистрирани участия до 30 юни включително. Имената на печелившите ще бъдат обявявани на www.lidl.bg/grill  най-късно в сряда на съответната седмица.

Приложението Lidl Plus е дигиталният помощник на всеки клиент на Lidl. С него потребителите получават ексклузивни купони и оферти както и скреч карта с награди след всяка покупка. Удобно могат да разглеждат седмични брошури и да научават за най-новите промоции и игри на Lidl. Голямо удобство е и дигиталната касова бележка на разположение по всяко време, която дава +30 дни при връщане на нехранителни продукти. В секция “Партньори” всеки може да открие интересни и атрактивни отстъпки, които да му донесат отстъпки дори и извън пределите на магазина, сред които намаление за езикови училища “Интелект”, разнообразие от застраховки в SDI, редица намаления за различни продукти в аптеки SoPharmacy и още много.

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com