Петното опита да провокира мирния протест

45401
Петното опита да провокира мирния протест

Бисер Миланов-Петното заедно с двадесетина души от Национално движение „Свобода" опитаха да сътворят провокация в 126-ия ден на антиправителствените протести в столицата, съобщава КРОСС.

Хората на Петното се събраха пред Президентството, за да протестират срещу бежанците с искането да се затвори българо-турската граница.

Ниските температури не спряха протестиращи и днес

Протестиращите пред сградата на Министерския съвет в центъра на София към 19:40 часа са били около 100, сочат данните на пресцентъра МВ...

Кордон от полицаи предотврати евентуални сблъсъци между отделните групи, като раздели провокаторите от протестиращите срещу кабинета "Орешарски". Привържениците на движение „Свобода" са отделени в района пред кабинката на гвардейците, докато останалите граждани са пред Министерски съвет. На мястото има 4 коли на жандармерията.

Масови арести след протестите в Москва

Московската полиция внимателно ще изучи видеоматериалите и снимките от неделните събития в района Западно Бирюлево в Москва, който в не...

Тази вечер протестът мина под мотото: "Акция Чисти ръце", а организаторите от Протестна мрежа раздаваха символично сапуни.

На 18 юни по време на първите антиправителствени демонстрации, Петното и Йордан Бонев бяха изведени от полицаи от протеста пред Министерски съвет.

После, на видеозапис от 17 юни, бяха разпознати сред преговарящите с премиера Орешарски "протестиращи" граждани. По-рано през годината - на 31 май, друго видео ги изобличи като съмнително близки с водещия от телевизията на Пеевски - Бареков.

Снимка: Архив

118-и ден на недоволство срещу властта

Пореден ден на протест срещу правителството на Пламен Орешарски. Малко след 19 часа в района на Министерски съвет се събраха стотици гр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com