Петното се срещал с Борисов, не са му предлагани пари

16146
Петното се срещал с Борисов, не са му предлагани пари
Снимка: БГНЕС

Сериозен срив има между Бисер Миланов-Петното и неговия съратник от движение „Свобода" Йордан Бонев. „Абсолютно съм категоричен, че Бойко по никакъв начин не ми е предлагал пари", заяви Миланов в интервю пред TV7.

Различията им тръгнали от разказа на Бонев за посещението на двамата в Банкя в къщата на бившия премиер Бойко Борисов. 

Второ обвинение срещу Бисер Миланов - Петното внесоха в СРС

Софийска районна прокуратура (СРП) внесе втори обвинителен акт в Софийски районен съд срещу Бисер Миланов. Обвинението е за престъпле...

„Видяхме се в Банкя на въпросната среща", потвърди Миланов. Борисов ги срещнал с думите: „Вие ме свалихте от власт. Елате сега да пием по едно кафе". По думите на Миланов, лидерът на ГЕРБ нищо не е искал от тях. 

„Това са едни лъжи непристойни и аз се боря именно срещу това", заяви от затвора Миланов. Той се разграничи от думите на Бонев. По-рано в същото предаване приятелката на Петното съобщи, че Бонев е изключен от движението. „Ако има желание, пак мога да се срещна с него да си довършим разговора", допълни той.

Миланов извади своя версия защо все пак е ходил в Банкя. „Пари съм вземал от г-н Бареков. Той ни даваше пари да не ходим на протести", заяви той и разкри, че става въпрос за сума от 10 хил. лв. По думите му, сумата била изхарчена за изхранване на хората от движението, а не е била поделена между него и Бонев. 

Бойко Борисов пък разбрал за парите и си мислел, че Миланов ги е взел, за да подкрепя Бареков. Затова и го извикал в Банкя. 

Съдът пусна Петното на свобода

В Софийския районен съд днес е започнало делото срещу Бисер Миланов /Петното/, съобщиха от пресцентъра на съда. Той е обвинен за това, ...

"Балонът на Борисов и Прокопиев, че притежавам медии гръмна! Разобличена е и лъжата, че съм свързан с Петното. Благодаря за "подкрепата" на ТВ7. Всички думи на Петното по мой адрес са пълна лъжа и очевидно са измислени в Банкя. Аз се радвам, че се потвърди срещата между Борисов и Петното в Банкя, която аз пръв бях разкрил. Не съм виждал Петното от последното предаване на "България без цензура", което беше през лятото". Това заяви преди минути Николай Бареков пред ПИК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com