Петър Низамов се оказа социално слаб, живеел с 508 лв. на месец

2559
Петър Низамов се оказа социално слаб, живеел с 508 лв. на месец
Снимка: БГНЕС

Петър Низамов - Перата, който нападна оператор на bTV по време на протеста в Асеновград, е обявил пред съда, че социално слаб. Низамов е декларирал пред съдията, че живее с 508 лв. на месец - заплата на неговата съпруга.

Скъпият автомобил на Низамов, който той показва в клип в социалната мрежа, пък бил регистриран на името на майка му Елена Низамова.

Прокуратурата поиска постоянен арест за Перата

Районна прокуратура ще внесе днес в съда искане на мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо Петър Низамов, извес...

Във видео във Facebook перата се хвали, че има възможност да си купи и 20 джипа, ако поиска. Също на името на майка му има регистрирани 2 фирми, показа bTV в свое разследване. Инспекцията по труда преди време е наложила глоби на фирмите на майката на Низамов на стойност 12 000 лв.​​ В момента Петър Низамов съди няколко регионални медии.

"Не бих се учудил, ако този човек се сдобие с диплома за право и започне да правораздава. "Жалко", заяви лаконично лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов за Петър Низамов в ефира на телевизията, коментирайки информациите, че ловецът на бежанци учи за юрист. "Динко е от същата категория. Това са условията в българската държава с нашата фасадна демокрация, че законът не се прилага еднакво за всички", каза още Атанасов.

Actualno.com припомня, че на 06.07.2017 г. Районният съд в Асеновград реши Петър Низамов да остане в ареста. На Низамов са повдигнати две обвинения – за хулиганство и за нанасяне на лека телесна повреда над оператор по време на един от протестите в Асеновград.

Пред съда Низамов заяви, че не е виновен. Нещо повече, той твърдеше, че напротив - на него му е било посегнато. Защитната му теза обаче не издържа и съдът го остави зад решетките, защото доказателствата оборват твърденията му.

Арестуваха Перата заради нападение срещу екип на bTV на протеста в Асеновград

Скандалният Петър Низамов-Перата, който се появи на снощния протест в Асеновград, беше задържан, тъй като има жалба от оператор на bTV ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com