Планиран ремонт през 2023-та? Tри инструмента Parkside от Lidl, с които да започнем уверено

10406
Планиран ремонт през 2023-та? Tри инструмента Parkside от Lidl, с които да започнем уверено
Снимка: Lidl

Ако за 2023 година сме предвидили основен ремонт у дома, то точно сега е моментът да се заредим с много търпение, внимание и пак търпение. Майсторските изпълнения изискват още свободно време, стремеж към съвършенството, както и практични и удобни инструменти, без които и най-опитният майстор не би стигнал доникъде. И ако всичко това е налице, домашният ремонт може да се окаже истинска майсторска песен с удовлетворяващ краен резултат.

За да намерим най-подходящите и лесни за използване инструменти с перфектно съотношение качество-цена, може да се отбием в близкия Lidl - там се предлага богата гама от инструменти Parkside, които могат да намерят приложение в планираните за 2023 година ремонти и да ги опростят максимално, благодарение на своята функционалност. Тази седмица в брошурата на веригата може да открием няколко страхотни предложения, с които да отметнем ремонтите дейности бързо, лесно и не на последно място бюджетно.  

Перфоратор за всякакви дупки 

Основният ремонт често изисква пробиване на дупки в различни материали. Бетон, зидария, метал или дърво - не са никакъв проблем за удобния и мултифункционален перфоратор Parkside с мощност от 1550W. Казваме мултифункционален, защото в комплекта към него получаваме и принадлежности за къртене (1 бр. остро и 1 бр. плоско длето),  както и грес за смазване на свредлата. Перфораторът на Parkside разполага с дълъг кабел за захранване от 3 метра, енергия на удара от 5 J (джаула) и до 3900 удара на празен ход в минута, което е повече от достатъчно, ако търсим удобен и качествен пробивен инструмент за ремонт у дома. В седмичните предложения на Lidl има и удобен комплект от различни размери свредла за пробиване в стомана, камък или дървесина.  

Шлайфмашина за изглаждане на несъвършенствата

Когато в хода на ремонта се налага да изгладим несъвършенствата на повърхностите, които предстои да обработваме или пък да подготвим стаите за бъдещо боядисваме, тогава на помощ може да ни бъде практичната шлайфмашина за стени или тавани. С мощност от 710 W, 225mm шлайфаща повърхност, движещо се рамо за оптимално прилягане към стената и функция за регулиране на оборите, тя ни спестява безброй часове изнурително шкурене на ръка. Към шлайфмашината от Parkside получаваме както комплект от шкурки, така и маркуч от 4 метра с възможност за включване към външен прахоуловител.  

Да измерим всичко на ниво с лазерния инструмент на Parkside 

Колкото и да е точно окото ни, за някои домашни ремонти е нужно прецизно измерване. С лазерния инструмент на Parkside с кръстосани линии, всички необходими точни измервания при ремонт у дома ще се окажат бърза и лесна майсторска задача. С два режима на прожекция - хоризонтален и вертикален, той може да ни бъде в помощ в серия от предизвикателства - от изграждане на стени с гипсокартон, до прецизно монтиране на всякакви етажерки, шкафове и картини. В комплекта към лазерния инструмент на Parkside получаваме както батерии за него, така и супер удобна 360° универсална скоба.

Това беше нашата селекция с Parkside инструменти от брошурата за тази седмица в Lidl, a вие не колебайте да се отбиете до най-близкия магазин и да разгледате другите предложения на веригата. Всички инструменти на Parkside в Lidl идват с 3 години гаранция и несравнимо съотношение качество-цена. Затова не губете време, а събудете истинския майстор в себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com