Планирани прекъсвания на водоснабдяването в София

10107
Планирани прекъсвания на водоснабдяването в София
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на уличен водопровод по ул. „Брянска гора” кв. „Модерно предградие”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Братя Станиславови” от бул. „Сливница” до ул. „Красино”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Братя Станиславови” и ул. „Красино”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Във връзка с извършване на ремонтни дейности на ул. „Илия Йосифов” кв. „Бояна”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Подграмада” от ул. „Пролет” до ул. 732, ул. „Пролет”, ул. „Илия Йосифов”, ул. 732.

Нарушено е водоснабдяването в Добричко

Въпреки подобряване на времето все още не е напълно нормализирана зимната обстановка в Добричка област. По информация на дежурния в О...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Подграмада”ъгъла с ул. 732.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с направа на връзка на уличен водопровод по ул. „Малина” кв. „Кумарица”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Светлина”, ул. „Дъбиците”, ул. „Леярска”, ул. „Стадион” и ул. „Хаджи Димитър”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Кумарица” пред черквата.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с превключване на уличен водопровод към съществуващ и подмяна на спирателен кран в жк. „Мусагеница”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
жк. „Мусагеница” – бл. 81 бл. 82, бл. 82А.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена пред бл. 82.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 януари 2014 г. (четвъртък), във връзка с направа на връзка между новоизграден уличен водопровод и съществуващ на ул. 627 кв. „Бояна”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Бойна слава”, ул. „Иван Багрянов”, ул. 626, ул. 615 , ул. 627
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. 627 ъгъла с ул. „Панчарица”.

Временно без вода в северните части на София

Във връзка с извършване на аварийни ремонтни дейности на Кремиковски водопровод се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com