Полицаи влязоха във фабрика за минерална вода в Хисаря

19113
Полицаи влязоха във фабрика за минерална вода в Хисаря
Снимка: БГНЕС

Полицаи са влезли във фабрика за бутилиране на минерална вода в Хисаря заради отказ на собственика на предприятието Димитър Консулов да допусне общински работници. Те е трябвало да подменят стар водопровод и канализация по проект на общината, съобщава Дарик.

„Не искам да възпрепятствам работата по проекта, но настоявам преди да допусна машините да работят в двора на фабриката, наред с всички необходими документи, да бъде представен и съгласуван план за безопасна работа от Инспекцията по труда”, обясни Консулов. В момента той се намира извън страната.

Хисаря е най-добрият СПА център на Балканите

Община Хисаря бе обявена за СПА дестинация №1 на Балканите. Страната ни спечели в 5 от 6-те категории. Церемонията по връчването на Бал...

Кметът на града Пенка Ганева информира, че изтича срокът за изпълнение на проекта за подмяна на ВиК мрежата на три квартала в Хисаря.

„Ако не приключим с ремонта до 30 март, трябва да платим неустойки в размер на 25% от стойността на проекта, който е 33 млн. лв. Парите са спечелени по ОП "Околна среда" и ако се наложи да плащаме неустойки, те ще са в размер на 7 млн. лв. - точно толкова, колкото е бюджетът на Община Хисаря за цяла година”, уточни инж. Ганева. Тя също пристигна на мястото на фабриката, заедно с началника на РУП Иван Иванов.

Комисар Иванов отказа коментар по акцията на подчинените му служители на реда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com