Представител на ВМРО беше ударeн на ЛГБТ събитие след провокация, оплака се на полицай (ВИДЕО)

13395
Представител на ВМРО беше ударeн на ЛГБТ събитие след провокация, оплака се на полицай (ВИДЕО)
Снимка: Личен архив във Фейсбук

Председателят на младежката структура на ВМРО София – Христо Иванов се оплака в социалната мрежа Фейсбук, че е получил шамар по време на ЛГБТ събитие (това се вижда на 16.40 минута на видеото).

ВМРО: Обявяваме България за зона без ЛГБТИ-пропаганда!

Няма да допуснем агресивния либерализъм на ЕП да погълне нормалността в държавата ни. Това се казва в остра позиция на ВМРО – Бъл...

Събитието се е разиграло на премиерата на късометражния филм „Черупки“. Той бил излъчен в заведението „The Steps“, което е известно с това, че организира събития на ЛГБТ тематика. Малко преди прожекцията, от организацията, която е основен организатор на събитието – Single Steps пуснаха пост, в който сигнализират за поява на провокатори.

От поста ясно се вижда председателят на младежката структура на ВМРО София – Христо Иванов. Той на свой ред пуска излъчване на живо от неговия профил в социалните мрежи.

На самото събитие идват органите на реда, които са повикани от управителя на заведението, който също се появява в клипа. След като няколко пъти биват помолени да напуснат, групата от момчета, която бива обвинявана за провокатори не го прави.

Все повече българи приемат ЛГБТИ хората

Над половината от българите са напълно съгласни, а още една четвърт са общо взето съгласни, че човешките права трябва да бъдат гарантир...

Нещата ескалират, когато председателят на младежката структура на ВМРО, докато снима, не оставя собственика на заведението и започва да го преследва. Към 16:30 от лайфа на Христо Иванов нещата ескалират, когато след като ходи и снима собственика на заведението без негово позволение и то от съвсем близък план, на собственика на заведението му писва и посяга да вземе телефона му.

Това обаче прераства в съвсем неочаквана ситуация. Лидерът на Младежи ВМРО – София вместо да реагира очаквано на изказванията на партията му, относно ЛГБТ обществото, той взема маската си от земята и отива към полицията. Думите му, докато бяга са:

„Защо ми посяга? Ей! Господине! Господин полицай! Ето! Скъса ми маската това момче! Ето! Скъса ми маската пред хората! (С разплакан глас) Дръп-дръпна ми т’ва! Ето! Има го пред Фейсбук! Фейсбук е! Дойде, навря ми се в лицето и ми скъса маската!“

След събитието от организация Single Step пуснаха пост на своята Фейсбук страница, с който призовават повече хора от ЛГБТ общността да посещават техни събития.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 20 април 2024 г. (събота)

Най-важните новини за деня: 19 април 2024 г.

Никола Стоянов за руската историография: Кражбата на история и култура е най-страшната кражба

ДАНС не пусна ливанец в България

Клиентите на Kaufland набират средства за DMS кампании за лечение

Още поне 5 години ще ползваме "Български пощи"

МВР: Бившият шеф на ГДБОП е имал контакт с Нотариуса, но не е проверяван

Времето утре - 20 април 2024 г.

Лобита, предизборни пари и украински помощи: Кой поиска смяната на министър Кирил Вътев?

МВР готви покупка на 980 автомобила и 440 мотора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com