Промени в движението в София заради изборите в неделя

4874
Промени в движението в София заради изборите в неделя
Снимка: БГНЕС

Въвежда се организация на движението за провеждане на втори тур за избори на районни кметове кметове на кметсва на 1 ноември, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 08.00 часа на 1 ноември до отпадане на необходимостта се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение автомобилите на участниците в мероприятията, както следва: на паркинга при вход А3 и прилежащите територии на НДК; на бул. „ Витоша” между бул. „Пенчо Славейков” и бул. „Патриарх Евтимий”; ул. „Проф. Фритьоф Нансен” между бул. „Патриарх Евтимий” и бул. „България”; бул. „Патриарх Евтимий” между ул. „Проф. Фритьоф Нансен” и бул. „Витоша”; на паркинга на кръстовището на ул. „Баба Неделя” и бул. „Витоша”; на ул. „Д-р Христо Стамболски” между бул. „Витоша” и ул. „Баба Неделя”; ул. „Баба Неделя” между ул. Д-р Христо Стамболски” и паркинга при пилоните на НДК.

Общински съветник от Долни Дъбник получи 11 месеца условно за купуване на гласове

Избраният за общински съветник от листата на ДПС в община Долни Дъбник Начо Иванов Танев беше осъден от Районния съд в Плевен на 11 мес...

От 19.00 часа на 1 ноември приключване на мероприятията се ограничава движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масов градски транспорт, както следва: по бул. „Витоша” между бул. „Патриарх Евтимий” и бул. „Пенчо Славейков”; по ул. „Проф. Фритьоф Нансен” между бул. „Патриарх Евтимий” и бул. „България”.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com