Протестите не стихват, Волен Сидеров призовава да няма език на омраза

15837
Протестите не стихват, Волен Сидеров призовава да няма език на омраза

За единадесети пореден ден хиляди протестиращи излязоха на площад "Независимост" в София, за да извикат "Оставка" под прозорците на МС, предаде репортер на БГНЕС.

Оттам и тази вечер ще тръгне протестното шествие, което традиционно вероятно ще мине през Народното събрание, Орлов мост, НДК, централите на ГЕРБ, БСП и ДПС. И тази вечер на Ларгото прозвучаха нееднократно викове "Мафия", "Тръгвайте си вече, времето ви изтече".

Някои от протестиращите призоваха кметът на София Йорданка Фандъкова да докара пясък и шезлонги на площад "Независимост", защото имали намерение там да плажуват през лятото. Има и хора, които са изписали по телата си всички партии, които не желаят да ги управляват.

Междувременно в интервю за БНТ Волен Сидеров обясни, че този протест проповядва "език на омразата". Сидеров даде като пример плакати, на които е написано "Мразя ви безплатно". Според лидера на "Атака" това е крайно неконструктивен подход.

Волен Сидеров заяви още, че е готов да направи публична арена на "Орлов мост" и на нея с аргументи да защити позицията си за развитие на България. Програмата на "Атака" е ясна - премахване на колониалния модел в България и изгонване на чуждите монополи от страната ни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество