Слънчево време с температури до 21°

10424
Слънчево време с температури до 21°
Снимка: Thinkstock

Минималните температури тази сутрин ще са между 2° и 7°, а максималните през деня в по-голямата част от страната ще са между 16° до 21°.

Намалението на облачността ще продължи, на много места до слънчево. По-късно през деня ще се развие обичайната за сезона купеста облачност, по-значителна над планинските била, където са възможни локални краткотрайни превалявания, съобщиха от НИМХ.

Днес ще има леки превалявания, но остава топло

Днес минималните температури в повечето места ще са между 2° и 7°, в София около 3°. Максималните температури ще са между 1...

Вятърът ще е слаб - източен, по Черноморието умерен от югоизток. Там и в Добруджа дневните температури ще са най-ниски 11°-14°. По Черноморието по-значителна облачност ще има все още в предобедните часове. Ще духа умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са близки до температурата на водата, около 11°-13°. Вълнението ще е слабо, около 3 бала.

Слънчеви часове ще има все още над планините до обяд. По-късно ще се развие купеста облачност, значителна над планините от Западна България, където на отделни места ще има краткотрайни превалявания. Вятърът по билата ще е умерен от запад.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com