Спиране на водата в някои райони на столицата

3934
Спиране на водата в някои райони на столицата

Във връзка с провеждане на степ тест в район "Сердика" на 10 юли от 00:30 до 06:00 часа се налага спиране на водоподаването, съобщиха от "Софийска вода".

Вода няма да имат живеещите в района между: бул. "Княгиня Мария Луиза", бул. "Сливница", ул. "Владайска река" и ул. "Индустриална" до жп линиите на Централна гара. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. "Георги С. Раковски" и ул. "Козлодуй".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод в гр. Нови Искър , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Иглика", ул. "Бреза", ул. "Розова долина", ул. "Гина Кунчева". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. "Иглика" и ул. "Бреза".

Редактор: Георги Иванов

Без вода в някои части на столицата

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com