Спират водата в някои части на София на 15 юли

10467
Спират водата в някои части на София на 15 юли
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 15 юли 2014 г. (вторник). Във връзка с монтаж на спирателни кранове в махала „Видните” в кв. „Казичене”, се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 19.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Фарма парк”, ул. „Циклама”. При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска пред затвор Казичене.На 15 юли (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Врабча”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Врабча” от ул. „Дунав” до бул. „Васил Левски”, по бул. „Васил Левски” от ул. „Московска” до бул. „Княз Александър Дондуков”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Врабча” ъгъла с бул. „Васил Левски”.

На 15 юли (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Хаджиенев” в жк „Света Троица”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Вардар”, ул. „Виктор Павлов”, площад „Крушево”, ул. „Коньовица”, бул. „Тодор Александров”, ул. „Константин Величков”, бул. „Сливница” и ул. „Богданица”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноски на ул. „Цар Симеон” ъгъла с ул. „Зографски манастир”; ул. „Цар Иван Александър” ъгъла с ул. „Хайдут Сидер”.

На 15 юли (вторник), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Кория” в с. Горни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Дъб”, ул. „Ясен”, ул. „Явор”, ул. „Кория”, ул. „Бор”, ул. „Липа”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска до параклиса на ул. „Дъб”.

На 15 юли (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пъстър свят“ кв. „Витоша”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пъстър свят”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване на ул. „Пъстър свят”.

На 15 юли (вторник), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Мара Бунева” в кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Иван Попов”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Димитър Гущанов” ъгъла с ул. „Иван Попов”.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com