Съвети за коледната трапеза от Zepter

75783
Съвети за коледната трапеза от Zepter

 Коледните празници ни пренасят в реалност, в която доста неща са възможни. Какво обаче бихме могли да направим, за да изглежда домът ни като красива сцена от филм и да има и мъничко от неговия дух?

Първата и най-важна стъпка е приготвянето на ястията, подредбата и украсата на масата, около която събираме своите близки. Безценни помощници в това начинание са 6 красиви идеи от Zepter.

„Живеем в „умни” времена: умни са не само телефоните, но и съдовете за готвене”

- Как българският потребител приема вашите продукти? Правилното хранене зависи не само от това каква храна консумираме, а и от това ка...

 

Жест на внимание към родителите, роднините и приятелите може да бъде и една добре приготвена, вкусна и здравословна храна. С колекцията шедьоври на Zepter (която изглежда вечна и има впечатляващи патенти) можете да приготвите празничното меню по правилния начин – без вода, на ниски температури, без пържене в мазнина, като същевременно запазвате ценните питателни свойства на храната, нейния естествен цвят, мирис и вкус. Празничното ви ястие ще бъде по-вкусно и по-здравословно от всякога.

 

Специалната колекция от прибори на Zepter е стилен избор за всяка трапеза. Всеки един елемент от тази колекция е покрит с чисто сребро .999 (от което обикновено се правят бижутата) и 24-каратово злато, като дебелината им достига 40 микрона (за сравнение, при часовниците обикновено се използва 5, 14 или 30-каратово покритие). Изумителният им дизайн надхвърля естетическите очаквания.

 

„Живеем в „умни” времена: умни са не само телефоните, но и съдовете за готвене”

- Как българският потребител приема вашите продукти? Правилното хранене зависи не само от това каква храна консумираме, а и от това ка...

Тази колекция порцелан носи името Eden (в превод „Рай”) и действително прилича на райска градина, която ви изкушава в прекрасната утрин след Бъдни вечер да се разходите из нея – сред живописните й цветя, нежни аромати и хармоничен чар. Изящен сервиз за хранене, сервиз за кафе, подложни чинии - всичко в колекцията „Райска градина” иска да споделите вдъхновението на артиста, който я е измислил. И още един факт. Порцеланът на колекцията е така направен, че не може да бъде надраскан дори от метал. Изработката на детайлите, естествено, е „на ръка”.  

  

Елегантните предложения за украса на Коледната трапеза са резултат от сътрудничеството на Zepter с едни от най-добрите дизайнери в света. Направени са от неръждаема стомана и носят поетични наименования - „Остров”, „Кораб”, „Атол”, „Слънчоглед”, „Роза”...Във всеки един съд от тази безценна колекция можете да аранжирате цветя, плодове или каквото друго красиво ви хрумне. Със сигурност ще приляга на всеки интериор, независимо дали с класическо или с  модерно обзавеждане...За хора със стил, които ценят истинското изкуство.

  

Вазите на Zepter пък носят имена на градове: Виена, Амстердам, Барселона, Осло (има и една с име „Подводницата”). Направени са за тези, които не се страхуват да покажат индивидуалност. Отново в сътрудничество с едни от най-известните дизайнери в света. Отново от неръждаема стомана, като дебелината на стената на вазата достига 2 мм. Полирани са ръчно. А изчистените им линии внасят грациозност във всеки един дом на Коледа.

Първите „смарт” съдове за готвене вече и у нас

Първите smart уреди за готвене в света вече се предлагат и на българския пазар. Те са на Zepter International. Разработката им отнема н...

  

Запазено място на всяка маса винаги има Чашата. Колекцията Магическа Хармония от Home Art на Zepter има класически форми, елегантност и стил. Основата е от стомана. Има патентован механизъм, който с леко щракване захваща и освобождава основата на чашата за части от секундата. 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество