Tuttoluxo 6S - мощен, тих и стилен

90006
Снимки:

През последното десетилетие се забеляза значително увеличение в развитието на алергии, заболявания на дихателната система, астма, рак на белите дробове и пневмония. Според Агенцията за защита на околната среда (EPA) голяма част от причините са в нашите домове: евтини строителни материали, дим, плесени и прахови акари, сажди, вируси, полени, козината от домашните любимци. Ние прекарваме най-малко 90 % от времето си в затворени помещения, а въздухът там е до 100 пъти по-замърсен от външния въздух. Само в 1 грам прах се съдържат 19 000 прахови акари: микроскопични създания, които живеят, дишат и умират. С всяко вдишване, ние поемаме всички миниатюрни частици от пода, мебелите и килимите. Праховите акари и техните екскременти се откриват в най-закътаните места - нашите легла и леглата на децата ни. Само в матраците например са от 100 000 до 10 000 000. 10 % от теглото на възглавница, използвана от 2 години, е съставено от мъртви акари.

Трудно е да се отървем от тези миниатюрни частици. Повечето прахосмукачки не правят нищо повече от това да ги разпръскват обратно във въздуха. Обикновените торбички за прахосмукачки не филтрират твърде малките частици, а именно те причиняват главоболие, гадене, дихателни проблеми, алергични реакции и световъртеж...

TUTTOLUXO 6S на Zepter се справя с тези проблеми. Tой е система за почистване с 6 функции, 3 патента и различни  приставки.  Уредът почиства повърхности с прахосмукачка на воден филтър, почиства с пара и дезинфектира, може да почиства едновременно с пара и с прахосмукачка, да глади чрез свързаната към него ютия, да пречиства, ароматизира и овлажнява въздуха.

1. ПОЧИСТВАНЕ НА СУХИ И МОКРИ ПОВЪРХНОСТИ С ПРАХОСМУКАЧКА НА ВОДЕН ФИЛТЪР

Чрез различните приставки може да се изчисти всяка стая, килим, завеса или дървен под. Патентована система за филтриране улавя всички прахови частици, без да ги разпръсква отново във въздуха - нещо, което обикновените прахосмукачки не могат да направят. TUTTOLUXO 6S почиства не само упорити петна и течности по килими и черги, но и въздуха, който дишаме.

2. ПОЧИСТВАНЕ С ПАРА И ДЕЗИНФЕКЦИРАНЕ

Парата има много приложения и предимства. Високата й температура стерилизира, унищожава микробите и дезинфекцира. Отстранява дори най-упоритите замърсявания, без да се налага търкане, дори на труднодостъпни участъци в кухнята или банята. Освен това, понеже парата почиства по напълно естествен начин, не се налага да се закупуват почистващи препарати с вредни за здравето химични вещества.

3. ЕДНОВРЕМЕННО ПОЧИСТВАНЕ С ПАРА И ПРАХОСМУКАЧКА

TUTTOLUXO 6S е уред за едновременно почистване с пара и прахосмукачка.  Моторът предоставя пара с постоянна температура около 150°C, а парогенераторът може да бъде допълван с вода, още докато чистите. Уредът изпуска парата под високо налягане в килимите или леглата например, а след това изсмуква остатъците от праховите акари.

4. ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ С ПАРА; ГЛАДЕНЕ

TUTTOLUXO 6S има и система за гладене. Ютията е свързана към уреда и осигурява постоянно пара. Няма риск от повреждане дори на най-деликатните тъкани - коприна, синтетика и вълна. Ютията може да работи както в хоризонтално, така и във вертикално положение, а това позволява да се гладят дори завесите - без да се свалят от корниза. Ютията глади наведнъж и сгънати на няколко ката чаршафи.

5. ПРЕЧИСТВАНЕ И АРОМАТИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА

3–степенната филтърна система (филтър за входящ въздух, полиестерен филтър и филтър за входящ въздух на мотора) почиства и въздуха. Тя улавя 100 % от праховите частици. Обикновената прахосмукачка разпръсква праховите частици от килимите; TUTTOLUXO 6S почиства цялостно и в дълбочина. С уреда може и да се ароматизира - просто се добавят няколко капки ароматизираща течност към водата в резервоара и прахосмукачката се включва на средна степен.

6. ОВЛАЖНЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Главоболието е често срещано оплакване, но малко известен факт е, че то често се причинява от влошено качество на въздуха. Сухият въздух изсушава кожата и косата. Изостря и някои респираторни проблеми. Чрез TUTTOLUXO 6S въздухът се овлажнява по два начина: чрез „пароотделяне” или чрез „пулверизиране” (чрез приставка).

TUTTOLUXO 6S е:

• Здравословен: премахва микроскопичните прахови частици и бактерии в застрашени места (легла, килими, други мебели) – важни за хората с астма и алергии.

• С много възможности: почиства....и въздуха, който дишаме, и дрехите, които носим.

• Екологичен: не използват химични вещества; не се нуждае от хартиени филтриращи торбички за прахосмукачка; консумира по-малко енергия.

• Технологично усъвършенстван: притежава 3 патентовани системи: спрей система (улавя абсолютно всички прахови частици чрез пулверизация), система за лесно почистване (събраните в резервоара отпадъци просто се изхвърлят и той се изплаква с вода) и слалом система (за максимална свобода за маневриране около най-труднодостъпните ъгли и мебели).

• Ефективен: достига до всеки ъгъл.

• Безшумен: един от най-безшумните уреди от своя клас в света.

• Лесен за работа и поддръжка

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com