Включете се в 11-то издание на конкурса ArtZept на Zepter International

43283
Включете се в 11-то издание на конкурса ArtZept на Zepter International

За 11-та поредна година Zepter  International  обявява началото на Международния награден конкурс за млади таланти от целия свят – ArtZept. След като миналата година (2013 –б.р.) организаторите заложиха на темата :„Прибори и сервирно плато за риба и морски дарове”, тази година те са се насочили изцяло към козметични продукти. А името на тазгодишната кампания на конкурса е „Стремеж към красотата”.

История на международния награден конкурс:

Международният награден конкурс за дизайн е основан през  2004 г. от филантропа  Мадлена Цептер и оттогава той се развива и изгражда  репутацията си на един от най-реномираните конкурси за дизайн в света. Всяка година г-жа Цептер определя темата на конкурса и състава на журито, оценяващо творбите на младите талантливи участници, което се състои от изтъкнати художествени творци и критици от света на изкуството.

В конкурса са поканени да участват млади, развиващи се таланти от целия свят. Неговата цел е да стимулира креативната им енергия и да спомогне за раждането на нови творчески идеи, както и да подпомогне  изключително талантливите творци.

Всяка година проектът спечелил първото място се награждава с 10 000 €, а най-талантливите млади дизайнери получават заслужено признание и възможност за професионална реализация. ArtZept им осигурява възможност да излагат творбите си в луксозните магазини на Zepter по целия свят – мечта за всеки един дизайнер. Разбирането на концепцията и мотивацията, които са залегнали в основата на всяка една творба, както и наблюдаването на творческия процес на селекция на журито - всичко това представлява обогатяващ опит за компания от ранга на Zepter International. ArtZept, както световноизвестния си спонсор Zepter International, се посвещава на идеята да гради дома на утрешния ден,  хората на бъдещето и съдейства на Zepter International в постигането на  тази цел при производството  на висококачествени продукти, предназначени да подобрят благосъстоянието на милиони хора.

За тазгодишния конкурс:

За да отговарят на условията в конкурса, участниците трябва да представят дизайн на опаковки за козметични продукти, които включват:

  • Шишенца за парфюм и тоалетна, бурканчета и вода
  • Спрей дезодорант и рол-он флакони
  • Кутийки други видове опаковки за кремове, лосиони, гелове, пудри, декоративна козметика и др.
  • Чантички и други видове опаковки за тоалетни принадлежности от козметични продукти                        за лице и тяло

Условия за участие:

Материалите,  от които трябва да бъдат изработени опаковките за козметични продукти са: стъкло, керамика, пластмаса и други композитни съставни материали. Творбите на участниците  трябва да притежават изцяло нов и оригинален дизайн, както от функционална, така и от естетична гледна точка. Освен това, той трябва да е подходящ за промишлено производство. 

Всички елементи от творбата (опаковки за козметични продукти) трябва да бъдат представени в 3D - дигитален модел, разработен чрез CAD/CAM или CAID софтуер, необходими са и разпечатка на модела и файл на работния проект, като изображенията трябва да са с висока резолюция, за да може ясно да се покаже формата, външният вид и функционалното  предназначение на творбата, както и размерите, материалът, от който е  изработена, финалната обработка на повърхностите и цветовете.

Zepter International обяви победителите от международния фестивал ARTZEPT 2013 „Хранене със стил”

Темата на 10-ия международен конкурс за дизайн Artzept 2013 „Прибори и сервирно плато за риба и морски дарове”, доказа, че ...

Крайният срок за представяне на творбите е 1-ви юли 2014 г. Може да изпращате творбите си до 1-ви юли 2014 година, на следния адрес:

ZEPTER INTERNATIONAL – ARTZEPT 2014 COSMETIC BOTTLES AND CONTAINERS  - "STRIVING FOR BEAUTY"

c/o Brid Marketing - via Sibilla Aleramo, 13 - 20092 Cinisello Balsamo (MI) – Italy

Участието в този конкурс ще бъде считано като съгласие, от страна на участниците в него, с условията и правилата му.

Представяме ви част от предишните победители в конкурса:

1-ва награда „Прибори и сервирно плато за риба и морски дарове” 2013

Zepter International обяви победителите от международния фестивал ARTZEPT 2013 „Хранене със стил”

Темата на 10-ия международен конкурс за дизайн Artzept 2013 „Прибори и сервирно плато за риба и морски дарове”, доказа, че ...

Джанмарко Бруначи – Лука Зеноби – Италия

1-ва награда „Кутия за всичко или нищо” 2011

Леона Матейкова – Чехия

 

1-ва награда „Фруктиера” 2010

Zepter International обяви победителите от международния фестивал ARTZEPT 2013 „Хранене със стил”

Темата на 10-ия международен конкурс за дизайн Artzept 2013 „Прибори и сервирно плато за риба и морски дарове”, доказа, че ...

Ищван Барсани и Миклош Леитс – Унгария

 

1-ва награда „Съд с капак” 2007

Dirty Design Studio – Чехия

 

Светлинна терапия предпазва децата от грип

Медицински уред, който използва светлина, предпазва децата от вирусни заболявания и подпомага оздравяването. Той се нарича „Биопт...

1-ва награда „Комплект купички за закуска” 2006

Каталин Томай – Унгария

 

1-ва награда „Комплект оливерник” 2005

Мари Рам – Австрия

 

Шедьоврите на Zepter в помощ на здравословното хранене

„Яжте по-малко, живейте по-дълго”, казва британският учен Майкъл Мозли. Той твърди, че ако консумираме 600 калории по-малко...

1-ва награда „Чаша” 2004

Слободан Роксандич - Сърбия

История на Zepter International

Zepter International е мултибранд мултинационална компания, която произвежда, продава и разпространява по целия свят ексклузивни, висококачествени потребителски стоки, основно чрез собствената си търговска мрежа, както и чрез магазините си от висок клас.

Zepter е представен в повече от 60 страни на 5 континента, притежава 7 производствени бази и е продал над 760 000 000 продукта, на повече от 80 000 000 удовлетворени потребители по целия свят. Визията на Zepter, високото качество, иновативните продукти и уникалната система за продажби, състояща се от над 100 000 търговски консултанти по целия свят, допринасят за глобалния успех на Zepter. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com