Волен Сидеров ще кани Сретен Йосич да разкаже за връзките му с Борисов

15199
Волен Сидеров ще кани Сретен Йосич да разкаже за връзките му с Борисов

Волен Сидеров кани Сретен Йосич в Комисията по корупция да разкаже в какво се е изразявало познанството му с Бойко Борисов и какви са били общите им интереси, предаде БГНЕС.

Сидеров заяви в Бургас, че е чул, че Бойко Борисов го е страх от Йосич и затова трябва да се знае какви са обвързаностите му с тази фигура.

"Процесите говорят, че ГЕРБ, БСП и ДПС са в едно задкулисие. Истерично се търси начин ГЕРБ да се спогоди с ДПС и БСП и да осигури присъствие в пленарната и да работят общо за гласуване на закони. Приказките, че "Атака" подпомага правителството са абсолютно безпочвени. ГЕРБ търсят начин да подкрепят БСП и ДПС и това става чрез отделяне на една група недоволни. Защото ГЕРБ знаят, че ако има предсрочни избори ще загубят. Убеден съм, че напусналите ГЕРБ са кавър версия, на това което се правеше с наши депутати."

Волен Сидеров подава сигнал след сигнал срещу Валери Симеонов

Войната между „Атака” и НФСБ навлезе в нов етап след като лидерът на четвъртата по големина парламентарна сила Волен Сидеро...

Сидеров обърна внимание и на факта, че този съюз се подкрепя от разни евроалианси и потвърждение за това е съвместната публикация на френския и германския посланик. Според Сидеров външния министър трябва да има реакция срещу тяхното обръщние, но пак по думите му, България отново не е случила на външен министър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com