За предстоящите празници и имени дни: с какво да посрещнем гостите си

4851
За предстоящите празници и имени дни: с какво да посрещнем гостите си
Снимка: Envato

Месец октомври по нищо не отстъпва от своите “колеги” в годината, когато става въпрос за наличието на празници и имени дни. Oще с неговия старт празник имаха всички с името Денис, Денислав и Денислава, а малко по-късно се включиха и онези, носещи името Тома, Томислава и техните производни. И тъй като наближава един от най-големите есенни празници - Димитровден (26 октомври), това е един радостен повод да разгледаме вкусна селекция с предложения, които можете да предложите на всички ваши гости, без  значение какъв е поводът за празничното събиране. Също така, ще ви споделим и за един страхотен начин да спечелите ваучер за покупки на стойност 300 лв. чрез игра в мобилното приложение Lidl Plus. Но за това след малко.

Специално за Димитровден поверието гласи, че трапезата трябва да е богато отрупана с различни месни ястия, за да може следващата година да бъде повече от благодатна и плодородна. По стари традиции на тази дата се бележи началото на зимата, затова независимо дали сте именик на този ден, или не, спокойно можете да приготвите една забележителна вечеря за вас и вашето семейство. Тук на помощ идват седмичните предложения от Lidl, където на ваше разположение са качествени продукти на повече от достъпни цени.

За празничното меню и тематично за Димитровден от началото на тази седмица във веригата может да откриете котлет с ребра от малко прасенце, опаковано в защитна атмосфера на цена 12,99 лв. за килограм, прясно карначе от свинско месо на топ цена от 9,49 лв. за 800 г опаковка чрез активиране на купон в Lidl Plus и прясно цяло пиле на цена 4,99 лв. за килограм. За да бъде трапезата ви изпълнена с гурме деликатеси, от тази седмица в Lidl можете да избирате продукти от празничната серия Deluxe. Тя ще предложи на всички любители на мезетата мортадела с трюфели на цена 3,99 лв. за 100 г опаковка, нарязан на тънко и зрял 15 месеца Хамон Серрано на цена 3,99 лв. за 80 г опаковка и италиански месни деликатеси в опаковка от 100 г за 5,49 лв. Това са само малка част от богатото разнообразие на вкусни предложения, които откриваме през тази седмица във всички 120 магазина на Lidl в цялата страна. Искрено ви препоръчваме да разгледате цялата брошура на веригата тук, за да откриете най-вкусните и любими за вас предложения, с които да превърнете в истински празник всяко едно събиране у дома.

И за да могат предстоящите празници да бъдат изпълнени с още по-голяма радост и спокойствие, чрез специална игра Lidl раздава 1000 ваучера за пазаруване на стойност 300 лв. с мобилното приложение Lidl Plus. А механиката на играта е лесна - всеки клиент, който си купи продукти от Lidl на стойност минимум 20 лв. в един касов бон и маркира своята Lidl Plus карта, получава по 1 точка. Участие в томболата си гарантира всеки, който събере 6 точки и заяви съгласието си за това директно през приложението с натискане на бутон „Потвърди участие“.

Печелившите се избират в четири тегления в периода от 9 октомври до 5 ноември, като първите победители вече грабнаха своите ваучери. Потвърдено участие, което не е донесло късмет при тегленето в дадена седмица, автоматично се включва в томболата и през следващите седмици, в които играта се провежда. Така всеки може да има повече от едно активирано участие, а с това – още по-голям шанс да спечели награда. Пълните условия за играта можете да намерите тук.

На всички именици пожелаваме със здраве да си носят името, а на всички участници в играта на Lidl Plus много късмет и не забравяйте да потвърдите вашето участие!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com