Защо перфектният Свети Валентин не се нуждае от скъпи и луксозни подаръци?

2159
Защо перфектният Свети Валентин не се нуждае от скъпи и луксозни подаръци?
Снимка: Lidl

Вероятно в този материал няма да остане не изписана дума на този свят, ако се опитаме да дадем ясно обяснение на интригуващия въпрос - как се измерва любовта? Доста сложна и деликтна е тази материя, която се опитва да разгадае чувствата и емоциите, протичащи между две истински влюбени души. Затова нека да не изпадаме в прекалено философски романтично настроени разсъждения, а да се опитаме да дадем няколко простички идеи за това как да прекараме най-привлекателния и изпълнен с множество феромони ден от годината, по най-изтънчения и ненатоварващ личните ни спестяванията начин. Все пак всичко се крие в онези малки лични жестове, нали така? 

Далечната екскурзия е хубава идея, но мястото на първата среща още повече

Февруарски детокс с няколко плодове и зеленчуци, които можем да открием на страхотни цени

След като изпратихме пълния с именни празници и веселби месец януари е време да помислим за един лек и освежаващ февруари, в който разн...

Повечето от нас харесват далечните и екзотични екскурзии, където романтичните залези никога не свършват, а във въздуха постоянно витае думата любов. Но не толкова лоша е и идеята да организираме кратка емоционална среща точно там, където сме се срещнали за първи път с човека, разтуптял нашето сърце. Дали ще е било на автобусната спирка, в заведение или в парка до онова дърво, тази среща може се окаже повече от носталгична изненада за избрания ни партньор в живота - особено ако сме от дълги години заедно и сме позабравили първичните ни любовни трепети от нашата специална среща. 

Класиката никога не излиза от мода 

Няма нищо по хубаво от едно подслаждащо изкушение по случай празника за Свети Валентин. Да, със сигурност това е един малък и не толкова неочакван жест, но винаги поднасянето на сладост в една връзка означава повече от всичко друго, а именно - неподправена и истинска любов. Ако пък тя се комбинира и с прекрасно поднесен цветен букет, то денят на влюбените неразделни души е повече от прекрасен. Кутия във формата на сърце, пълна с любовно червени ягоди и букет от красиви свежи лалета очакват всички в магазините на Lidl, които искат да изненадат своята половинка по случай Деня на любовта - 14-ти февруари. Дори и нашият скъп човек да предпочита различна комбинация от цветя, то в магазините на веригата можем да открием както прекрасно декорирани предложения, така и такива, които се предлагат в саксия.  

Първите лирични обяснения в дигиталния ни любовен свят 

Искрено и лично за Баба Марта: Как намерих спокойствието при спазването на традицията

Не знам за вас, но аз вече започвам да предусещам треската, която ни очаква около първи март. Колкото и да обичам този празник още от д...

Скъпото и блестящо бижу стои добре до нежната и красива женска кожа. Елегантният и стилен часовник откроява джентълменския характер на една мъжка душа. Но понякога подаръците покрай най-влюбения празник от годината могат да се състоят и от няколко малки и мили жестове, които не изискват голямо разхищение на парични средства, но пък затова могат да направят този ден истински незабравим. Повечето от нас използват удобствата на социалните платформи, където споделяме с нашия любим човек песните, които ни свързват, снимките, които ни носят усмивки и текстовите съобщения, в които се обясняваме в любов. Не се изискват специални технически познания, за да успеем да създадем една прекрасна компилация от всички наши дигитални спомени, на които сме имали радостни и щастливи моменти.

Отбелязването на този специален ден от годината не винаги означава, че трябва да похарчим много, за да го превърнем в истински празник на любовта. Спокойно можем да прибегнем и до изпитания и класически метод, в който да зарадваме нашата половинка с вкусни и сочни ягоди и букет от пъстри и свежи лалета, например.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com