Защо семейство Ценови от Пловдив цени тишината, вкусната храна и удобните дрехи

3116
Защо семейство Ценови от Пловдив цени тишината, вкусната храна и удобните дрехи
Снимка: Lidl

Лиляна и Спас Ценови от Пловдив имат невероятното щастие и предизвикателство да отглеждат четири деца. Най-голямата е Александра, по-малката – Йоана, следвани от близнаците Тео и Леа.  Лиляна е козметик по професия и майка по призвание на три момичета и едно момче. Таткото работи като ИТ специалист в банка. Определят многолюдната си фамилия с една дума – предизвикателство. Денят им започва с две кафета и две шишета мляко за близнаците и тайфун от детска глъч и емоции. Това е причината Ценови да ценят момента, в който децата си легнат и могат да чуят собствените си мисли.  

Обожават Борисовата градина в Пловдив, където децата гледат чичо Янко, който изнася кратки пиеси с кукли на конци на фона на детски песни.  

Многолюдното семейство е причината Лиляна и Спас да пазаруват поне 2 пъти седмично в Lidl. И двамата залагат на доброто съотношение качество-цена на продуктите във веригата. Споделят, че отскоро правят списъци, но при всяко пазаруване ги надхвърлят. Изкушават се най-много от пресните изделия от пекарната.  

Сред любимите им продукти в Lidl са удобните и практични дрехи. Бебешките дрешки на Lupilu редовно спасяват положението с близнаците, а Алекснадра има любима рокля от Pepperts. Спас залага на дънките и спортните панталони, а Лиляна e заклет фен на текстила на Esmara.  

Предпочитат Lidl, защото докато пазаруват за вечеря, винаги откриват и по нещо полезно за себе си и за вкъщи.  

Фаворит на семейството е едросмляната лютеница на Lidl, която купуват на едро – поне стек. Харесват я, защото в нея се усещат парченцата печена чушка и им напомня на домашната лютеница от едно време.  

Любимата им рецепта е „пица-филия“, която се приготвя за пет минути и се изяжда за една. Намазват филийки с лютеница, поставят парченца шунка и кашкавал отгоре и запичат във фурната. Бърза рецепта за вечно бързащи родители.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com