"Зелените" протестират, а АБВ и Меглена Кунева работят в неделния ден

10812
"Зелените" протестират, а АБВ и Меглена Кунева работят в неделния ден
Снимка: БГНЕС

Пореден протест на "Зелените" ще се проведе на езерото "Ариана" в София днес от 18,00 часа. Той отново е свързан със застрояването на местността "Карадере" край Бяла на морето.

В 11,00 часа в Националния пресклуб на БТА в София Инициатива "Граждани за устойчиво развитие и управление" и Инициатива "Граждани за София" ще проведат пресконференция на тема: "Защо е оскъпен проектът за Лъвов мост?".

Нов протест срещу застрояването на Карадере ще се проведе утре

Утре, на 30 март, от 18 ч. ще се проведе пореден протест срещу проекта за застрояването на местността Карадере, съобщиха от "Зелените",...

От 11,30 часа министърът на отбраната Ангел Найденов ще присъства на Деня на отворени врати в Националния военноисторически музей в столицата.

В 15,00 часа в зала "София" на "Бест Уестърн Сити хотел" водачът на евролистата на Реформаторския блок и лидер на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева ще даде брифинг след заседанието на Националния съвет на ДБГ.

Георги Първанов, Ивайло Калфин и членовете на инициативната група на АБВ ще дадат пресконференция в музея "Възраждане и Учредително събрание" във Велико Търново. Началото на срещата с журналисти е 10,30 часа.

В Свищов от 16,00 часа Ивайло Калфин и представители на АБВ ще дадат пресконференция в заседателната зала на Общински съвет. От 17,00 часа Ивайло Калфин ще изнесе публична лекция на тема: "Европейското бъдеще на България и Дунавската стратегия" в заседателната зала на Общински съвет. А от 19,30 часа ще се проведе концерт на Николина Чакардъкова на централния площад в Свищов.

Нов протест срещу помайването на парламента за Черноморието

Днес, от 14:00 часа, от площад „Независимост” в София тръгва шествие под надслов „Граждански натиск за защита на Черн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com