Zepter - най-добрият начин да запазим храната свежа през лятото е като премахнем въздуха

35691
Zepter - най-добрият начин да запазим храната свежа през лятото е като премахнем въздуха

Когато хладилникът се е появил за първи път, хората навярно са смятали, че завинаги са решили въпроса с разхищението на храната. Факт е обаче, че ястията в хладилник променят цвета, мириса и вкуса си. Най-често това се дължи на бактерии и плесени, които са опасни за здравето. 

Грижата за здравето е една от мисиите на Zepter. За да повиши качеството на живот на съвременното домакинство и да намали изхвърлянето на храна, компанията разработи вакуумиращата система Vacsy®. Тя удължава годността на хранителните продукти до пет пъти. Чрез изтегляне на въздуха храната се предпазва от въздействието на бактерии, а вкусът и питателните й качества се запазват значително по-дълго. 

Да влезем на чист въздух

„Поленова алергия”, „алергичен ринит”, „сенна хрема” – едно и също наименование за заболяване...

Vacsy® се състои основно от помпа, уред за запечатване Вакуум баг и различни съдове. Освен тях серията включва вакуумиращи ролки, универсални и лексанови капаци и специални съдове за сирене и торта. Съдовете са  различни по размер и форма - за хладилника, микровълновата печка и съдомиялната машина. Специалните им капаци имат вграден Vacsy® календар. С него знаете датата на вакуумирането и можете да проверявате изтичането на срока, дори без да отваряте съда. 

Готвеното месо може да се запази в хладилника до два дни, докато в съдовете Vacsy® то се запазва до 10 дни. Зеленчуците и някои салати остават свежи до 21 дни. Така вакуумиращата система на Zepter позволява да пазарувате или да готвите за цяла седмица напред без риск от разваляне на храната или промяна във вкуса й. Нещо, което е изключително актуално в сезона на лятото. 

Vacsy® можете да намерите в шоурума на „Цептер-България” на бул. „Тодор Александров” 28 в София или чрез консултантите на Zepter в цялата страна.

Интелигентна чистота

Пиенето на 8 чаши вода дневно не само подобрява метаболизма, но и предотвратява различни заболявания. Това намалява риска от развитие н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com