Азис: Нито едни пари не могат да те интегрират

15299
Азис: Нито едни пари не могат да те интегрират

На българите им дойде в повече. Вярвам на българите, знам, че те не лъжат и не преувеличават. Те наистина имат проблеми с ромите. Така коментира пред "Нова телевизия" Васил Боянов, по-известен като Азис случая в кв. "Орландовци".

"Като дете имах проблеми с етноса си”, призна той. "Нито едни пари не могат да те интегрират. Аз твърдя, че съм се интегрирал, но всичко зависи дали ще поискаш да се интегрираш или ще останеш простак, който говори на „х”. Интеграцията е въпрос на лично желание”, добави той. 

Азис: Не вярвам ромите да се интегрират

Искам и се надявам ромите в България наистина да се интегрират, въпреки че звучи като някаква фантастика, като нещо нереално, дори за с...

"Когато е била млада майка ми си е казала: „Край, не искам да имам нищо общо с този етнос, искам да се слея с българите, да живея по законен начин, да бъда културен и интелигентен човек”, каза още той.

Междувременно около 30 души протестират срещу циганското беззаконие в столичния кв. "Орландовци", предаде "Фокус". За поредна вечер гражданите се събират пред читалище "Райна Княгиня".

Те заявиха, че ще продължат да протестират, докато не видят действия по изпълнението на техните искания за поставяне на видеонаблюдение, възстановяване на осветлението, засилено полицейско присъствие, проверка на жилищните регистрации и премахване на незаконните постройки.

Остава засилено полицейското присъствие в района.

Имитираха Азис в гръцкото "Като две капки вода"

Азис стана участник в последното издание за сезона на гръцката версия на предаването “Като две капки вода”, което се излъчв...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София