Дончо Барбалов поема и транспорта на София

546
Дончо Барбалов поема и транспорта на София
Снимка: БГНЕС

Дончо Барбалов ще поеме и ресор транспорт в Столичната община. От 2011 година той е назначен за заместник-кмет по финанси, а от миналата година отговаря и за здравеопазването.

Барбалов поема поста, след като Любомир Христов подаде оставка в края на миналата седмица, заради скандал с обществена поръчка.

Фандъкова е поискала оставката на цялото ръководство на градския транспорт

Кметът на София Йорданка Фандъкова иска оставката на цялото ръководство на общинското дружество "Център за градска мобилност". По-рано...

Столичният кмет Йорданка Фандъкова посочи, че Барбалов ще изпълнява временно длъжността, докато назначи нов заместник-кмет по транспорта, предаде БНР.

„Директорите на дирекции продължават да работят. Имам цялата информация от господин Христов за движението и работата по различните проекти, включително по проекта за интегриран градски транспорт докъде са стигнали, така че със сигурност ще направим всичко възможно да не се спира работата по нито един проект. Ще продължим да работим нормално”, каза столичният кмет.

Фандъкова посочи каква кандидатура ще се търси за заместник-кмет по транспорта.

„Експерт, добре образован, с комуникативни умения, човек, който да може да влезе с летящ старт, за да не се прекъсва работата. Това е най-важното, затова разчитаме и на екипа на господин Христов, който в момента работи, и на господин Барбалов, госпожа Савина, госпожа Бояджийска, колегите, които много тясно работят с този ресор”, каза още Фандъкова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София