X
 
 

Губи ли ГЕРБ масово в битката с "Демократична България" за районни кметове в София?

6472 14
photo of Губи ли ГЕРБ масово в битката с "Демократична България" за районни кметове в София?
Снимка: Actualno.com/Атанаска Маркова
По абсолютно неофициални данни, главно от броене на активисти на "Демократична България" (ДБ), изглежда кандидатите на партията, явили се на балотаж в битката за районни кметове в София, печелят доверието на избирателите в дори неочаквано голяма степен.

Първите новини са, че районите "Триадица", "Овча купел", "Слатина", "Средец" ще имат нови кметове и то от ДБ. Има информация и, че дори в район "Студентски" демократите печелят, а там разликата след първи тур беше 12% в техен ущърб.

Припомняме, че в "Триадица" кандидат за кмет на ДБ е Димитър Божилов, в "Овча купел" - Ангел Стефанов, в "Слатина" - Георги Илиев, който изоставаше от Наталия Стоянова с 11% на първи тур, а в "Средец" е бившият министър Трайчо Трайков, който водеше и на първи тур.

Що се отнася до БСП, изглежда район "Изгрев" ще е с червен кмет - Делян Георгиев. И тази информация обаче е неофициална.

Какво каза Бойко Борисов след изборния ден - вижте в този материал!

Какви бяха резултатите след първи тур - припомнете си в този материал!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Ева 10 Ева преди 2 седмици Профил на трол?
  Губят гражданите. ДБ ще донесат само проблеми
 • Иван 9 Иван преди 2 седмици Профил на трол?
  Като говорим за ДБ, Тома Белев кога ще се откаже да бъде общински съветник?
 • Ралица 8 Ралица преди 2 седмици Профил на трол?
  Не знам дали ГЕРБ губят, но хората от кварталите, в които са избрани кметове от Демократична България много ще загубят, жалко.
 • Ехо 7 Ехо преди 2 седмици Профил на трол?
  При липсата на автентично ляво и дясно в лицето на БСП и Герб, Демократична България, заявява по - ясни десни позиции! При нея има сигнали и за по-малко корупция! Това я прави партия с по-приемлива политика в бъдеще, макар и също толкова псевдо демократична както другите! Същественото е, че всички бягат от разделението на властите в държавата и от мандатност при участие в управлението!
 • Октомври 6 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Със сигурност ще дойде цирка / наречен избори/ в който ще се ЗАДАДЕ логичният въпрос / вие КОГО представлявате/. ТОЙ ВЕЧЕ И Е ТУК. При това изключително ниско ниво на участие в цирка плюс / ПЛАТЕНИТЕ/, ами нито психодесните , нито герб , нито никой не представлява НИКОЙ освен един тесен кръг изедници.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Слугинята на Мафията ФънДък е напред, дружно подкрепяна от сичкото циган и от позлатените от ГЕРБ ПИКльовци .
 • Октомври 5.1 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  П*смината плутократи за без България ИЗОБЩО НЕ СА ПО РАЗЛИЧНО нещо от тези герб.
  : 1 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Единственото разумно нещо е ДБ да работи съвместно с ГЕРБ против червената чума БСП. Другарката К.Нинова иска да извади България от ЕС и от НАТО. И да я поднесе подарък на Кремъл като колония за изцеждане на пари с двойните цени на газа, договорени от другаря Р.Овчаров!
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Циклопчо, теб май пак те е хванал дрисока .
  : 0 !
 • Фен на ДСБ 3 Фен на ДСБ преди 2 седмици Профил на трол?
  Ето и резултатите от изборите за Столичен общински съвет: ГЕРБ - 27. БСП - 15 . Демократична България - 12. ВМРО - 4, Атака - 2, независим (Бонев) -1. Което значи, че Дечократична България има 20% от гласа на столичани. Да престанат вече позитанските тролове да повтарят, че сме били "един файтон хора".
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Много интересни цифри! БСП стогодишна партия за която дават пари и помощ най-големите олигарси в страната, с редовната подкрепа от Русия. Със свои вестници и телевизии. А доста близка по резултат с Демократична България, която е нова коалиция, в нея ДСБ е най-старата формация на десетина години и нито вестник, нито телевизия. И всички купени журналисти и тролове се надпреварват да я критикуват за виж още ›› всичко.
  : 7 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Избирането на толкова кметове по райони от Коалицията "Демократична България" е доказателство, че ГЕРБ ИМА ДЕМОКРАТИЧНА, ДЯСНА, ПРОЕВРОПЕЙСКА И АНТИПУТИНСКА АЛТЕРНАТИВА. За България все пак има надежда.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Пожелавам успех на районните кметове на Демократична България!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Глупав Циклопе, пак ти ли си ?
  : 0 !
Нагоре
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...

Последно в Актуално