X
 
 

Още един фермерски пазар със здравословни български продукти отваря в София

Хора и автентични фолклорни изпълнения планират организаторите за официалното откриване на Фермерски пазар "Ситняково" тази събота (19 март) от 16:00 часа.

Новата инициатива в полза на здравословното хранене е дело на "Пазари Изток" ЕАД и Фермерски пазари "Здравец". Производители на био, еко и натурални храни и напитки от цялата страна ще зарадват столичани с разнообразие от млечни и месни произведения, веган изкушения, плодове, зеленчуци, сладка, конфитюри, лютеница, вина и други традиционни за българската трапеза вкусотии. Предвидена е и Арт зона за ценителите на красивото и изящното, в която съвременни творци ще предложат най-новите си авторски колекции от бижутерия, а любителите на романтиката ще открият ароматни карвинг свещи и ръчно изработени сапуни.

В още три града в България може да има биопазари, ще има кампания срещу пестицидите

В България се наблюдава определено повишаване на интереса към биопродуктите и биоземеделието. Това заяви Албена Симеонова от ФОСЗ на сп...

Целта на инициативата е да превърне Фермерски пазар "Ситняково" в традиционно място за срещи с приятели, пазаруване, похапване на вкусотии с любими хора и прекрасна възможност да се пораздвижите, като се хванете на хорото.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители