Петима младежи са заподозрени за нападение над 17-годишно момче

773
Петима младежи са заподозрени за нападение над 17-годишно момче

Петима младежи на възраст между 14 и 19 години са заподозрени като извършители на нападението над 17-годишното момче, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Образувано е досъдебно производство, в рамките на което са иззети множество веществени доказателства. Районът на инцидентът е заграден и малко по-късно служители на СДВР са задържали петимата младежи, заподозрени като извършители. Процесуално–следствените действия по случая продължават. Предстои назначаването на различни експертизи и действия по разследването под наблюдението на Софийска градска прокуратура, както и документиране на цялостната престъпна дейност на задържаните. Проверява се също и съпричастността на младежите към други подобни деяния, извършени на територията на столицата. Полицията продължава издирването и на други участници в нападението, съобщи Агенция „Фокус“.

Мъж наби две деца в старозагорско село

Заради нанесен побой на две деца от село Загоре е задържан 27-годишният Иван Симеонов от същото село. Сигналът за инцидента подаден н...

Actualno.com напомня, че на 18 юли малко преди 20.30 часа в полицията е получен сигнал за ранено с нож момче на бул. „Александър Стамболийски”. Към адреса незабавно били насочени екипи на полицията и Спешна помощ, които установили 17-годишен столичанин, със следи от нанесен побой и порезни рани по врата и гърба. Пострадалият е транспортиран в болница за оказване на медицинска помощ, а на местопрестъплението е извършен оглед.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София