Станаха известни още подробности за убийството в ж.к. "Надежда"

4249
Станаха известни още подробности за убийството в ж.к.  "Надежда"
Снимка: МВР

Под ръководството на Софийска градска прокуратура (СГП) от СДВР започна разследване срещу Петър Стефанов за извършено убийство на 29-годишна жена, с която живеел на съпружески начала.

Делото се води срещу Стефанов за престъпление по чл. 115 от НК.

Издирват таксиметров шофьор, убил жена си и направил опит за самоубийство

Таксиметровият шофьор Петър Кирилов Стефанов е убил жена си в столичния квартал "Надежда", след което направи опит да се самоубие като ...

Към момента е изяснено, че престъплението е извършено около 19.30 часа, на 05.04.2016 г., в апартамент, находящ се в столичния квартал ”Надежда ”, съобщиха от прокуратурата. В жилището, живеели още тяхното дете – момиче на 13 г. и бабата на пострадалата, които отсъствали по време на извършване на престъплението.

Убитата била открита от нейната баба. По тялото и крайниците на жената, имало множество наранявания, причинени от хладно оръжие. След като извършил престъплението, Стефанов се качил на автомобила си и се отправил в посока жк ”Люлин”. Там предизвикал катастрофа, като се блъснал в паркирани автомобили и кола, която се движела. Хората, оказали помощ на Стефанов, след катастрофата, установили, че в колата му имало газова бутилка.

Извършителят бил откаран до болница за да му бъде оказана медицинска помощ. Оттам Стефанов избягал. В момента той се укрива и се издирва от органите на полицията. В хода на разследването се разпитват свидетели, извършени са огледи на местопрестъплението. Назначени са съдебно–медицинска експертиза и биологична експертиза. Разследването по случая продължава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София