Съден за убийство таксиметров шофьор преби полицай

6949
Съден за убийство таксиметров шофьор преби полицай
Снимка: БГНЕС

Таксиметров шофьор е нанесъл побой над полицай. Инцидентът е станал късно снощи в центъра на София - пред парламента, съобщи Нова телевизия.

При инцидента на място са дошли три полицейски коли и линейка.

Променят движението в София заради изборите в неделя

Във връзка с провеждането на местните избори от Столична община информират за промяна в организацията на движението в София тази неделя...

По първоначална информация полицаят няколко пъти е направил забележка на шофьора, че е паркирал на неподходящо място. Това ядосало таксиметровия шофьор и той се нахвърлил на служителя на реда. На място веднага са пристигнали три патрулни коли, екип на ДАИ и една линейка. Полицаят е хоспитализиран.

Стана ясно и, че таксиметровият шофьор е съден за убийство. В момента ДАИ проверява как му е издадено разрешително да кара такси.

Когато е придобил удостоверение за водач на таксиметров автомобил, нападателят е представил чисто свидетелство за съдимост. Това заяви Цветелен Цветанов, директор на „Автомобилна администрация” пред Нова телевизия. От думите му излезе, че при следващо наемане свидетелство за съдимост се представя пред компанията, за която ще работи шофьорът.

На водача му е съставен акт, защото е направил три нарушения, тече и проверка. Цветанов отказа да съобщи за коя фирма кара шофьорът, като каза само „най-голямата”.

Затъване в ягодите, или защо София не може да стане културна столица?

Преди няколко дни Зелените напомнихме за надвисналия неуспех на София в кандидатстването за зелена столица на Европа. Очаквахме това да...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София