ВМРО прави среща с граждани заради "Орландовци"

13111
ВМРО прави среща с граждани заради "Орландовци"
Снимка: БГНЕС

Въпреки многото призиви да няма политизиране на случилото се в столичния квартал "Орландовци", от ВМРО обявиха, че на 17 юни (сряда), в 18:30 часа в столичното читалище „Георги Бенковски“, намиращо се на бул. „Лазар Михайлов“ № 55, ще се проведе среща. На нея ще присъстват представители на ВМРО и граждани от кв. "Орландовци".

Според ВМРО срещата е по инициатива на хора от квартала, макар досега да няма едно лице или комитет, който да представлява протестите на хората. От ВМРО твърдят, че жителите на столичния квартал настояват за повече сигурност и обществен ред в квартала, както и за премахване на незаконните постройки.

В "Орландовци" е имало фенове на ЦСКА?

Напрежението в "Орландовци" утихва и вече не е както снощи. В 13 ч. ще се срещнем с шефа на СДВР, за да обсъдим какво ще се прави. В к...

В срещата с гражданите от „Орландовци“ ще участват общинският съветник от ВМРО в София Димитър Антов и организационният секретар на партията и секретар на парламентарната група на Патриотичния фронт Юлиан Ангелов. Ще присъстват и кметът на район „Сердика“ Тодор Кръстев, и заместник-областният управител на София Петър Харалампиев. Целта е да се даде възможност на гражданите да изразят мнението си, притесненията си и предложенията си за овладяване на ситуацията, както и да отправят исканията си към представителите на държавната и местна власт.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София