Манчестър Юнайтед се подсили с Маруан Фелайни

14901
Манчестър Юнайтед се подсили с Маруан Фелайни

Белгийският национал от марокански произход Маруан Фелайни е вече официално играч на "Манчестър Юнайтед", предаде БГНЕС.

"Манчестър Юнайтед е радостен да съобщи за привличането на белгийския полузащитник Маруан Фелайни от Евертън", се казва в съобщение, публикувано на официалния сайт на червените дяволи. Сделката е на стойност 27,5 млн. паунда.

25-годишният Фелайни бе купен по настояване на мениджъра Дейвид Мойс, който беше мениджър на "Евертън" само допреди няколко месеца. "Той е играч с голям капацитет, силен физически, и мисля, че ще прави голямата разлика", заяви наследникът на сър Алекс Фъргюсън.

"Идването ми в Юнайтед е голям скок в кариерата ми. Радостен съм, че отново ще работя заедно с Дейвид Мойс", каза самият Фелайни, който изкара шест години при "Карамелите". Играчът има 42 мача за националния на Белгия и записани 7 гола.

Червените дяволи обаче не успяха да вземат ляв бек - Лейтън Бейнс остава в "Евертън", а трансферният прозорец затвори преди "Юнайтед" да договори Фабио Коентрао. Появиха се слухове, че "Манчестър" е предложил 40 млн. евро за Сами Кедира, но в крайна сметка до такава сделка не стигна.

Ливърпул вгорчи живота на Манчестър Юнайтед

Отборът на „Ливърпул”оглави класирането във Висшата лига след сладка победа с 1:0 над вечния съперник „Манчестър Юнай...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com