X
 
 

3 страхотни бонуса в Националната лотария за финала за Купата между Ботев и Локомотив

2382 1
3 страхотни бонуса в Националната лотария за финала за Купата между Ботев и Локомотив
Снимка: Getty Images/Guliver
15-и май е денят, в който за пръв път в историята ще видим пловдивски финал в турнира за Купата на България. Ботев и Локомотив се изправят в битка за Пловдив и златните медали, като ще го сторят в сърцето на столицата - стадион "Васил Левски". И по повод невероятния финал, който ни очаква, от Националната лотария предлагат страхотни бонуси за срещата между "канари" и "смърфове". Вижте футболни прогнози за финала Ботев - Локомотив!

Най-интересният бонус на 7777.bg изглежда допълнителна печалба от 20% на залог, направен на живо по време на двубоя. Какво означава това? След като вече срещата е започнала, избирате селекция на коефициент 1.30 или повече като поставяте желаната от вас сума. Ако залогът Ви е печеливш, ще получите 20% допълнително към чистата печалба от Вашия залог. Повече подробности може да видите тук!

Футболни прогнози: Какво ще се случи на финала за Купата между Ботев и Локомотив Пловдив?

За първи път в историята на българския футбол един срещу друг се изправят отбори от Пловдив във финала за Купата на България. Нещо пове...

Вторият бонус за финала е свързан с отбора, който ще спечели Купата. Ако направите залог на пазар "Да спечели Купата" на стойност между 10.00 лв. и 19.99 лв, ще получите 5 лева бонус спорт. Ако залогът ви е 20.00 лева или повече, ще получите 10 лева бонус спорт.

Третият е свързан с една от популярните игри на Националната лотария - Детелинки на късмета. Направете единичен залог с поне 1 лев за "Голмайстор" във финала за Купата на България и Националната лотария ще ви подари БОНУС ИГРИ ЗА "ДЕТЕЛИНКИ НА КЪСМЕТА".

За всеки 1 лев от стойността на залога ще получите по 1 бонус игра. Максимален брой бонус игри - 20.

Представяме 7777.bg: Защо да изберем онлайн платформата на Националната лотария?

Навлизането на онлайн букмейкърите в хазартната индустрия в последните 15 години е изключително масирано. Все повече компании предлагат...

Не забравяйте, игрите на Националната лотария са само за потребители, навършили 18 години, и са забранени за лица под тази възраст!

Ако имате проблем с хазарта, насочете се към този материал, за да разберете как да се справите с него!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално