X
 
 

Стратегия за футболни прогнози: Как да превърнем равенствата в печеливш залог

1716 0
photo of Стратегия за футболни прогнози: Как да превърнем равенствата в печеливш залог
Снимка: Guliver/GettyImages
Привържениците на сигурните прогнози в света на футбола често прибягват до мачове, в които залагат на изявения отбор-фаворит. Тези отбори обаче, както всички останали, няма как да записват единствено победи и често се случва да допускат грешки. Именно това е и причината редица любители на тези залози да губят, тъй като неведнъж мачовете завършват при равен резултат. Защо тогава да не залагаме на "хиксове"?

Равенствата са залог, който се предвижда трудно, а и е по-рискован. Поради тази причина се нуждаем от система за залагане. Например: 4 от 8, в които подбираме внимателно двубоите. Както се досещате, за подобна система се нуждаем и от по-висок залог, за да увеличим печалбата си. Следващият пример е от британски сайт за стратегии за залагания, който ни представя нагледно печалбите от подобна система, макар и в паунди.

Стратегия за футболни прогнози: Как головете се превръщат в печеливши залози

Футболът е игра, в която понякога много трудно можеш да предвидиш крайния изход, особено когато става въпрос за равностойни мачове. Еди...

С общ залог от 35 паунда и система 4 от 8 на среден коефициент от 3.20 (в повечето случаи коефициентът е по-висок):

- при четири познати мача - възвръщение на залога (с малка печалба);
- при пет познати мача - 230 паунда;
- при шест познати мача - 750 паунда;
- при седем познати мача - 1 800 паунда;
- при осем от осем познати мача - 3 600 паунда.

За някои от вас тази система може да изглежда твърде трудна за печалба, но колегите от Великобритания ни уверяват, че играчите, които залагат на тази стратегия (с доза инстинкт, разбира се), постигат много добри печалби.

Освен добър инстинкт, вие се нуждаете и от добър анализ на първенствата и отборите, които допускат най-голям брой равенства. В определени шампионати се забелязва зависимост по отношение на този показател, а това може да улесни задачата ви при избора на мачове. Ако все пак се затруднявате в избора си от мачове, може да следите нашата рубрука "Трите хикса", в която нашият екип от експерти подбира специално за вас някои от очакваните равенства във футбола.

Стратегия за футболни прогнози: Как да "излъжем" букмейкърите с корнери?

В света на футболните прогнози пазарите, които големите къщи за спортни залози ни "предлагат" да се впуснем с целта да спечелим допълни...

Почти няма случай, в който шампионатен кръг от големите първенства да премине без мачове, завършили при равен резултат. Чудесен пример е немската Бундеслига, където в последния кръг, съставен от девет мача, четири завършиха наравно. В Серия А статистиката от последния кръг бе още по-впечатляваща: шест равенства в рамките на десет мача.

Равенствата са неизменна част от света на футбола, а коефициентите за тях задържат постоянно високо ниво. Вече разполагате с нагледна стратегия за печалба от "хиксове", а за вас остава да подберете логическите избори за залог или да последвате своя усет за огромната палитра от мачове всеки уикенд.

За да изпробвате стратегията, или някоя друга такава, винаги ви съветваме да си отворите акаунт на нова платформа, за да се възползвате от различните бонуси и най-вече 100% бонус при първи депозит. Съветваме ви да изпровате сайта 7777.bg на Националната лотария (18+), който предлага разнообразни ежеседмични бонуси!

Автор: Mr. Corner

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 1 от 5. Гласували общо: 2 потребители