Да посрещнем Коледа в Родопите - където коледният дух е най-истински

4791
Да посрещнем Коледа в Родопите - където коледният дух е най-истински
Снимка: Хотел Никен

Коледа е един от най-семейните празници. Може би дори най-семейният. Всеки очаква този ден с нетърпение - и малки, и големи. Пеем коледни песни, обградени от любов и приятния аромат на топъл шоколад, вкусни домашни курабийки и традиционни гозби. А светлините на елхата осветяват пътя на надеждата, очите ни и показват вътрешния ни свят. Оказва се, че всеки от нас има нужда от глътка коледно настроение в приятна атмосфера.

 

На този ден обикновено семействата се събират пред коледната трапеза, като това е обвързано с много работа и приготовление от страна на домакините. Всеки малък детайл е важен за празничното настроение, но това е свързано и с много труд, време и средства.

И като пресметнем плюсовете и минусите, дали не е по-изгодно да разчупим традиционното посрещане на Коледа у дома, с това да почиваме и да бъдем обгрижвани от любезните домакини в някой уютен и приятен хотел, се оказва, че празнуването в хотел е по-евтино, по-приятно и по-запомнящо се.

 

Разглеждайки различни възможности, които да Ви предложим, екипът ни се спря на сърцето на Родопите, а именно Пампорово. Курортът традиционно е предпочитана дестинация за пътувания не само от българи, но и от много чужденци. Приятната зимна атмосфера, любезните домакини и вкусната храна са само част от причините, поради които ние препоръчваме Хотел Никен.

 

Той е разположен на 50 м. от Ски център 2 („Малина”), в курортен комплекс „ПАМПОРОВО” и едновременно с това е сгушен в уединението на родопската гора, в непосредствена близост до природна забележителност “Смърчово съзвездие”, известна още като „Тринадесетте братя”.

 

Архитектурата е решена в съвременен алпийски стил, съчетан с модерен и бутиков дизайн на изчистени линии, уютно дърво и игра на светлината.

 

Смело можем да твърдим, че това е всичко, от което се нуждаете в коледната нощ. Че дори и повече!

Хотелът разполага с 14 двойни стаи, 5 студиа и 5 апартамента, както и с всичко необходимо за една пълноценна и спокойна зимна и лятна почивка – ресторант с панорамна тераса, лоби бар, детски кът, кът за семейни и развлекателни игри, СПА център, ски гардероб за съхранение на собствена екипировка. На територията на целия хотел е достъпен безплатен wi-fi.

 

Заповядайте да посрещнем заедно предстоящите празници в уединението на родопската гора, в непосредствена близост до пистите.

"Подарете си почивка и спокойствие в планината” – вижте Коледната им оферта!

Вижте техния Инстаграм тук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com