От офиса на плажа

26884
От офиса на плажа

Кореспондентът на Actualno.com се труди неуморно за вас и поднася пореден епизод от Репортажа от плажа. Тежка работа, но все някой трябва да я върши.

Задълженията за деня включват спортен полуден, ядене, плаж, спорт, ядене, барове. И сън, ако не забравиш. Спортът се състои от игри с топка (която обикновено се блъска с глава, а не с крака), минитурнир по джаги и изнурителен белот на сянка.

Джулайско безвремие

Kaк се посреща Джулай Морнинг в кемпа на Kamenitza? Изискват се особени усилия. Първо - пътуваш в компания с колеги, неусетно сред р...

После идват трудностите на плажа – обръщане през 20 минути и опити да не заспиш под слънцето и лекия ветрец. За ободряване кемпът предлага баня в Черно море, освен стандартната с бойлер и топла вода.

След това героите заслужено обядват обилно в чудесно ресторантче на самия плаж, носещо пиратското име „Сляпата скарида”. Не знам дали скаридите в крем супата са слепи, но със сигурност са мноого вкусни. След хапването е човек редно да почине. Лекуваме пост-дигестивната депресия с дрямка в хамак или на зелените пуфчета на Kamenitza, пръснати неравноделно в пейзажа.

На Градина за Джулай Морнинг

Никак не е зле във вторник следобед да се озовеш на временно работно място, инсталирано на плажа на къмпинг Градина. Пътуваш в приятна ...

Идва време за поредната страхотна вечеря от топла скара и студена бира, а след нея се събираме на брега на морето, откъдето пускаме червени фенери в нощното небе. Е, после пак барове. А сутринта лекуваме идеята, че заминаваме с дружно цопване в морето. Стига толкова командировка, тръгваме към София. Благодарим, че остана с нас в Kamenitza Кемп.

Автор: Ивайло Александров

Сняг през лятото - веднъж на около десет години

Средно на десет години в планините през юни вали сняг. Това споделиха от БАН по повод снимка, на която се вижда прясно навалял сняг на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com