Pay by VIVACOM става на 1 година и предлага физическа карта без такса за издаване и доставка

4229
Pay by VIVACOM става на 1 година и предлага физическа карта без такса за издаване и доставка
Снимка: VIVACOM

По повод рождения си ден дигиталният портфейл Pay by VIVACOM предоставя на потребителите на приложението възможността да заявят своята физическа карта Mastercard Digital First без такса за издаване и доставка. Всички заявили своята карта до 28.03. включително, ще получат карта с изчистен и минималистичен дизайн, напълно безплатно до удобен за тях адрес.

Заявяването става лесно и удобно в 3 стъпки. След влизане в приложението, потребителите трябва да изберат меню Cards (Карти), секция Payments (Плащания) и да поръчат своята физическата карта без да заплащат такса за издаване или доставка.

Mastercard Digital First е първата по рода си платежна карта в България, която разполага с всички функционалности на безконтактните карти, но предлага допълнително ниво на сигурност, защото на нея са изписани единствено имената на картодържателя. Цялата друга чувствителна информация - уникалният 16-цифров номер (ПАН), CVC кода за онлайн плащания и срокът на валидност, се съхраняват само в дигиталния портфейл. Достъп до тях има само титулярят, след използване на биометричните си данни или секретен код за отключване на Pay by VIVACOM.

Физическата карта Mastercard Digital First може да се „отключва“ и „заключва“ директно в приложението, като това става единствено от потребителя чрез потвърждение на биометрични данни или секретен код за достъп. За всяко извършено плащане с картата потребителите получават своевременна нотификация.

Пълните правила на промоцията можете да откриете тук.

И още възможности

Освен това най-новата функционалност, която предлага дигиталният портфейл Pay by VIVACOM е възможността за зареждане на сума в приложението чрез Cashterminal. Потребителите вече могат да внесат пари в брой на всяко устройство на Cashterminal в страната, като сумата моментално става налична по сметката в приложението.

Това е възможно в няколко лесни стъпки. Първо от екрана на Cashterminal устройството се избира меню „Дигитални портфейли“, след което е необходимо да се въведе индивидуален код за вноската, който е видим само за потребителя в приложението след идентификация.

Благодарение на новата функционалност дори и хората, които имат приходи в брой, могат да дигитализират своя портфейл и да извършват удобни и безконтактни плащания със смартфон, както и сигурни онлайн плащания.

След всяко зареждане на сума, потребителите веднага получават известие на телефона си. Спрямо избрания тарифен план в Pay by VIVACOM – SMARTPAY или VIVAPAY, внасянето на пари в брой по сметката на потребителя в дигиталния портфейл е с такса съответно 1% или 1.5% от сумата, като минималната такса е 0,20 лв. Няма други допълнителни такси от Cashterminal. 

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide