Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

757
Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека
Снимка: Getty Images

В неговия свят опасността винаги е наблизо, а харизмата и чарът му са несравними. Той е умел майстор на баланса между сила и уязвимост, което прави героите му едновременно безкомпромисни и човечни. Заснел е над 100 филма, екшън сцените са запазената му марка, а на днешния ден навършва 69 години. Ако все още не сте се досетили за кого става дума, това е великият холивудски актьор Брус Уилис. Въпреки че наскоро беше застигнат от тежки здравословни проблеми, Уилис продължава да бъде икона на екшън киното и да вълнува зрителите по цял свят.

За да отбележи неговия рожден ден и да зарадва почитателите му у нас, Vivacom представя специална селекция от филми с участието на именития актьор в EON Видеотека. В периода от 19 март до 30 април можете да се насладите на подбрана колекция от заглавия с Брус Уилис, които ще приковат вниманието ви с интензивни сцени, вълнуващи опасности и завладяващи истории.

Още: Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Ще загатнем малка част от тази специална селекция, като ви пренесем директно в „Бензиновата алея“ – филм, разказващ за двама детективи, които разпитват заподозрян за масово убийство татуист, след като на местопрестъплението е намерена запалка с името на студиото му. Сред заглавията в EON Видеотека с Брус Уилис е и „Без изход“, който проследява историята на бивш военен, работещ в АЕЦ, който трябва да предотврати катастрофа, когато непокорни войници вземат контрол над съоръжението. Вълнуващата селекция включва още филма „Отвъд смъртта“, разкриващ сюжета за 20-годишната Шанън, която иска да направи поход в дивата пустош в почит на починалия си баща, но впоследствие трябва да са бори за собствения си живот. Зрителите на EON ще могат да се насладят и на „Райският град“, където известен ловец на престъпници е мислен за мъртъв от всички, но екип от негови колеги се впуска в търсене на убийците му.

Още: Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

EON Видеотека предоставя отлично изживяване на своите потребители. Освен с интуитивен интерфейс, тя разполага с множество функции, които правят гледането на филми и сериали по-комфортно от всякога. Можете лесно да пропускате интрото на любимия си сериал, да превъртате свободно напред или назад кадрите и да продължите да гледате от последния епизод, до който сте стигнали. С опцията „гледай офлайн*“ пък можете да гледате страхотни продукции навсякъде и по всяко време, независимо дали използвате смартфон, лаптоп или таблет. И всичко това, без да се налага да гледате никакви реклами.

Разнообразието от съдържание в EON Видеотека би смаяло дори най-запалените фенове на киното, защото в платформата са побрани над 30 000 хитови филми, сериали и документални поредици. Едва ли ще ви учудим, ако ви кажем, че EON има най-голямата видеотека в България** и отговаря напълно на всички критерии за удобна, интуитивна и достъпна съвременна платформа за кино.

Още: Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Достъп до EON Видеотека получава всеки клиент на Vivacom, който се абонира за услугата EON TV с пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. Повече подробности можете да видите ТУК.

* „Гледай офлайн“ предоставя възможност за временно изтегляне на определени филми и сериали за срок до 30 дни. Функционалността не е гарантирана. Повече на vivacom.bg.

** Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com