Платени са вашите петна, не ние

37934
Платени са вашите петна, не ние

Абе, откога някакви петна, лекета и разни други неприятности станаха достоверен източник на информация и солиден аргумент за изводи относно настроенията в обществото?

Петното казва, че бил платен, че половингодишните протести били платени, и властта плесва с ръце радостно и казва: "Е, видяхте ли?".

Атака, ДПС и БСП: Миланов ни каза, че протестите от лятото са платени

Да, Бисер Миланов-Петното каза, че се е плащало за протестите през миналото лятото. Това заяви депутатът от „Атака” Калина ...

Я сиктир! Тия не минават.

Единственият извод, който може да се направи от ситуацията е, че според правилото "Всеки съди по себе си", просто се потвърждава отдавна ясната и доказаната теза, че около народното недоволство наистина имаше плащане.

Но платени бяха не протестиращите.

Платени бяха петната, които провокираха. Платени бяха заснетите в репортаж на БНТ "атакисти", които "защитаваха" централата на партията. Платени бяха и хилядите, дошли на митинга на властта на Орлов мост, които както цяла България видя, въпреки че дойдоха с организирани превози, нямаха никаква представа защо са ги стоварили в центъра на София.

ГЕРБ пита: Защо най-големият трол на републиката изнася информация от закрита комисия

Питам и не искам отговор - защо г-жа Сияна Фудулова, председател на комисията, изнася информация от нея? Знаете всички, че комисията з...

Ние, уважаеми гадове, които се намърдахте във властта, не бяхме платени. Ние наистина ви мразим безплатно. Опитите да се дискредитират протестите са малоумни, защото народът знае как се чувства и какво мисли за вас. И идва време да го покаже.

Да се опираш на думи на човек като Петното е проява на висша наглост и тъпотия. Управляващите обаче правят глупост след глупост и явно няма кой да им каже, че това ги води по един път, в края на който няма да им хареса какво ги чака.

Приеха глупав Изборен кодекс, глупаво решиха референдумът да не се проведе заедно с изборите, сега глупаво си мислят, че някой ще им повярва, че протестите били платени... След толкова много грешки и разкрити далавери просто не остана електорат, който да могат да заблудят или излъжат. Не визирам бабите.

Винаги се знае какво мисли народът. Той го изразява неприкрито и безплатно. Платени могат да бъдат само онези, на които не им пука. Онези, на които им пука, съвсем безплатно ще ви бият по един шут на 25 май. Разбира се, стига според Новия изборен кодекс свободното гласуване да не е "противоконституционно".

Партии извън парламента са плащали за ДАНСwithme, казва депутат

Протестите от лятото на миналата година са платени от политически сили, които не са във властта, включително и ГЕРБ. Това зави на брифи...

Автор: Десислава Любомирова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com