Екипите на Мондиала – от пластмасови бутилки

5040
Екипите на Мондиала – от пластмасови бутилки

От спортния концерн “Nike” представиха в Мадрид екипите на Хърватия, Бразилия, Португалия, Франция, Холандия и други, с които играчите ще излизат на терена по време на предстоящото световно първенство в страната на кафето. Оказа се, че екипите са изработени по специална технология от… смачкани пластмасови бутилки.

За направата на фланелките и гащетата на националите е използвана висока технология. Екипите съчетават хай-тек иновациите, лазерна перфорация и специален плат по технологията “NIKE Dri – FIT, която позволява на футболистите да се предпазят от прегряване и спомага за подобряване терморегулацията на тялото.

Валке: В Бразилия не започва гражданска война

Последните събития в Рио де Жанейро, където в резултат на сблъсъци между жителите на бедните квартали бе убит един човек, не заплашват ...

Екипировката е изработена на принципа за екологична рационалност. За всеки комплект са използвани уникални културни знаци и мотиви, характерни за отделната страна. Наред с това, на всеки етап на турнира екипите ще се сменят, разкрива творческият директор на компанията Мартин Лоти. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com