Халф на Испания: "Тики-таката" ще ни донесе още много успехи

13193
Халф на Испания: "Тики-таката" ще ни донесе още много успехи
Снимка: Getty Images/Guliver

Халфът на Испания Санти Касорла е убеден, че отборите не трябва да прибързват да изменят стила си, заради епизодични провали.

Испания се представи ужасяващо на световното първенство, след като отпадна шокиращо още в груповата фаза на турнира. Това логично доведе до жестоки критики към типичния стил на Ла Фурия с много подавания - Тики-Така.

Неймар присъства на тренировка на Бразилия

Бразилската звезда Неймар коментира пред медиите, че ще подкрепи съотборниците си в Барселона – Лионел Меси и Хавиер Масчерано в...

По-рано през сезона пък практикуващият същия начин на игра Байерн (Мюнхен), воден от бившия треньор на Барселона - Пеп Гуардиола, бе разбит от Реал (Мадрид) с 4:0 в полуфинален двубой.

Касорла обаче е сигурен, че проблемът не е "тики-таката" и смята, че той може да носи успехи и в бъдеще.

"Тики-така е философия. Всеки отбор трябва да намери собствената си философия да печели или губи" -  коментира Касорла по време на представянето на новите екипи на Арсенал.

"Тази система работи добре за Испания и работи добре за Арсенал. И ако се придържаш към философията си и тя е успешна, защо да не продължиш с нея".

Бекенбауер: Меси може сам да победи Германия

Бившият селекционер на германския национален отбор Франц Бекенбауер коментира предстоящия финал на световното първенство между отборите...


"Аз се възстанових донякъде. Беше голямо разочарование на световното първенство, разбира се. Но съм щастлив да съм отново в Арсенал и съм готов да започна тренировки отново".


"Подържам контакт с много от съотборниците ми, особено с тези, които още участват с Германия. Пожелах им късмет и се надявам да ги видя скоро. Това е страхотен бонус за тях и ако се върнат като световни шампиони, това ще е страхотно за тях и ще е бонус за самочувствието, което може да пренесат в Арсенал".

 

Шефът на Германския футбол: Аржентина бие в контролите, ние – в официалните мачове

Президентът на Германския футболен съюз Волфганг Нирсбах изрази убеденост, че тимът на Германия ще спечели световната титла. Пред сайт...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com