Идеалните 11 отхвърлени от Сколари

3863
Идеалните 11 отхвърлени от Сколари

"Ще ставаме световни шампиони за шести път с младите, а не със завършващи кариерите си футболисти като Кака, Робиньо и Роналдиньо". Това заяви селекционерът на Бразилия Луис Фелипе Сколари, след като обяви своите 23-ма избраници за предстоящото световно първенство.

Изданието bolavip.com събра идеалния отбор на неповиканите в "Селесао", в който освен трите звездни имена, има още големи отсъстващи.

Фред амбициран да вкарва във всеки мач

Нападателят на Флуминензе Фред не крие радостта си от това, че ще вземе участие в домашния Мондиал в Бразилия. 30-годишният бразилски н...

В тази единадесеторка, подредена в системата 4-4-2, вратарския пост заема стражът на Валенсия Диего Алвеш, а крайни бранители са Фелипе Луиш от Атлетико (Мадрид) и Рафиня от Байерн. В центъра на защитата са поставени Маркиньос от ПСЖ и Жоао Миранда от Атлетико (М).

В средата на терена действат плеймейкърът на Милан Кака и Фелипе Коутиньо от Ливърпул. По крилата са разположени Лукас Моура от ПСЖ и Адриано Корея от Барселона. В атака си партнират Роналдиньо (Атлетико (Минейро)) и Робиньо от Милан.

 

Вияш-Боаш: Хълк няма да се пази за Мондиала

След като участието му на световното първенство е сигурно, нападателят на Бразилия Хълк може да играе пестеливо в оставащите мачове на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com