Жервиньо: Задължително трябва да излезем от групата

10340
Жервиньо: Задължително трябва да излезем от групата
Снимка: Getty Images/Guliver

Острието на Рома и националния тим на Кот Д'Ивоар Жервиньо коментира, че целта пред неговата родина на Мондиала е да премине груповата фаза.

Африканската страна имаше късмет при жребия и попадна в Група "С", заедно с отборите на Колумбия, Гърция и Япония, така че мисията в никакъв случай не е невъзможна за "Слоновете".

Рекордна премия за световния шампион от ФИФА

Новият световен шампион ще получи рекордна премия от ФИФА. Спечелилият трофeя от Мондиал 2014 в Бразилия на 13 юли ще получи 35 милион...

"Ние пристигнахме в Бразилия, в добра физическа форма и в добро умствено състояние", заяви фланговият футболист, цитиран от "Goal.com".

"Аз няма да се нагърбвам да правя прогнози, но всеки от нас е напълно наясно с това, което се очаква да направим. Целта ни е да преминем първия кръг и да прескочим груповата фаза".

"Предстои ни да изиграем три мача и трябва да го направим с голяма доза решителност. Аз вярвам, че преминаване на групата е съвсем постижима цел за нас".

"В турнир като световното първенство винаги е важно да спечелиш първия си мач".

Жервиньо се намира в страхотна форма и е уверен в това, което може да направи на Мондиала. Той нескромно заяви, че според него индивидуалните му качества могат да направят разликата в даден момент.

Признаха ни за най-голямата изненада на Световно по футбол

Според френският сайт „Slate.fr“ националният тим на България от 1994 година е най-голямата изненада на световните първенст...

"Индивидуалните качества понякога могат да направят разликата. Феновете могат да са сигурни, че ще дам всичко за отбора във всеки един мач, който ще изиграем".

"Моят сезон? Можем да го определим за много добър, защото постигнахме целта си с Рома и ще играем в Шампионската лига", каза още той.

 

 

 

Германия - много въпроси и малко решения предопределят съдбата на "маншафта"

В историята си Германия е спечелила три европейски и три световни титли. Много малко са отборите в света, които винаги са поставяни...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com